WHAT A TRAVESTY………..SO KERN SPENCER IS FREE TO DO THE SAME THING AGAIN??

KernSpencer

KINGSTON, Jamaica — Former Junior Energy Minister Kern Spencer and co-accused Coleen Wright have been freed of all charges in the Cuban light bulb trial.

The court ruled Monday morning that there is no case against the two.

Spencer and his personal assistant Wright were on trial fraud and money laundering charges in relation to the distribution of energy saving light bulbs, a gift from the Cuban government.

The case was dismissed after some five years in the court.

More information later

0 thoughts on “WHAT A TRAVESTY………..SO KERN SPENCER IS FREE TO DO THE SAME THING AGAIN??

1. An den ppl wanda y ja cnt better, if him get weh den kartel’s case shud av been thrown out (not because he was innocent) but evidence were tampered with. Sameway di youths growing up thinking criminality is ok fi dem cause a dat dem cum see a mek money, a sameway dem start direct dem focus to getting RICH cause dem knw once u av money u can buy out any case. So I guess X6 killer(kill di sch yute) an maddam PM will be freed too (Trafigura scandal). JAMAICA NO PROBLEM

2. I am so upset it nuh funny this grave disparity with injustice in this country is what fuels crime and violence but in Ja’s history if u really look at it how many politicians have gone to prison for corruption? I cant recall any! Look at Roger Clarke weh kill the man and get off scotch free, I guess a Registrate can sentence a man for picking mangoes and Kern walks! no wonda dis country cyah betta

3. @ riches….fi real, an di yute a plead to di judge a seh gi him a chance because him did hungry an him just go pick sum ackee an 2 mango an di judge say “if mi free u mi only a send a msg seh it is ok fi climb di fence again cause u hungry” smfh…..JAMAICA NO PROBLEM

4. F7CK U JAMAICA MI GLAD MI LEF DEY 16YRS NOW..MI AWWRIGHT ANYTING UNO WAAN DO DUNG DEY UNO CAN DWEET,,,ALL MI KNOW IS HEAD AGO ROLL LIKE FOOTBALL UNO TEK GHETTO PEOPLE AND THE LESS FORTUNATE FI FOOL..
    IT AGO BE A WEEPING AND WAILING AND GNASHING OF TEETH,AND IF ITS NOT SO ITS JUDGEMENT BEFORE GOD&MAN.

1. Hello…me nu care which part inna de worl yu drop yu gripe…nu disrespect de one whey yu navel string cut and dash whey inna. Any whey yu de dem can always ask yu to leave cause you are not native.

Citizenship inna foreign country onlge shows that you have the capability to decent if push comes to shove. Loyalty shaky.

5. @ANONYMOUS…WE DO NEED A REVOLUTION OR A GENOCIDE FI REAL WE NEED TO GET RID OF THE F9CK UP MENTALITY THAT KEEP F9CKIN UP THE PEOPLE..MET SHOULD DO A INVESTIGATION ON THIS CASE LIKE HOW SHE DID KARTEL CASE DEM DUTTY POLITICIAN INNA GOVERMENT NEED FI DASH WEY,,
    AN TRUST ME JAMAICA IS RIDING HI FOR A HUGE FALL BECAUSE THE PEOPLE HAVE BEEN TAKING INTO CONSIDERATION ALL THE CRIMES AND DISRESPECT AND BIASNESS THAT HAVE BEEN USED AGAINST THEM OVER THE YEARS
    , AND MARK MY WORD IT ONLY TAKES A STICK OF MATCH
    TO START THE FIRE….WAKE UP JAMAICA AND JAMAICANS WAKE UP..

1. I did n I left a comment years ago. Remember this case older than kartel own. Kern has been doing this since UWI days. Him carry di cuban dem go a dun kirk go stay but a nuh him one get di money it need fi pay back

6. Politicians in Jamaica know that the people will put up wid anyting, and that they will still get their vote. So the rotten cycle continues. Welcome to Jamrock !!!

1. Kern fi know se dat coolie wicked man did teef more dan him and now him don’t have a dollar..Yuh cyah rob di poor and prosper . Him a chat bout family…wha happen to di families whey cudda benefit from di 27 million?

7. Met, time will tell, oh, time will tell. Dem tink dem living in heaven, but dem living in HELL.

1. hayyyyyyy when it reach dem a hope dem doe ask why..nuff people deh a Jamaica hungry fi di likkle money a rob from dem

8. Our politicians in JA a beat dem chest wid pride about passing an IMF test, while de citizens are suffering and dying from neglect. No funds ?? Yea right ? Dem is a set a Pus -c claat johncrow, de whole a dem !!

9. Onu no see cocky all over him face? Him will do something bigger and better fi put himself inna prison.

10. Bun politics, Madam Prime minister u muss Iose, but jlp nuh betta, REVOLUTION!!!!!! ALL POLITICIANS A wicked, ma talk devilish wickedness… Anyone weh tek one party ova di odda a add to di fuk ry. See dem fi who dem is puppets fi di fukry. To be poor is a Crime. 30 days a man get fi teaf 4 mango, imagine a hunger dat. Kern spenca belly full n him stil a teaf. God nah sleep, unnu ago get a wake up call. No justice a di new motto, unless u inna jacket n tie in a dutty paaliment.

11. Coleen lucky she meet Kern an have daughter for him. Him a th best thing that ever happen to her because she is far from bright! Mi nuh know what her life woulda be like if she neva brown. Yuh know how Jamaican man love browning. So from being a country bumpkin in Mountainside St Elizabeth to driving a Range Rover, living in a mansion and having millions in the bank. Go deh Coleen! A who say high colour nuh mek people reach far

12. lol Met yuh nuh easy. Me just a say she reach far. Not jealous but nuff gal nah come from nowhere and dunce (just like she) but because them dark skin no money man nuh want them. God knows how she did get inna UWI but she did and she BAGGED Kern an some other money men but Kern stuck aroun (*clears throat). Yuh know the typical browning frighten friday. From then everything get pay for. Mi glad cause she lucky….nuh wonda nuff Jamaican girls bleach smh. She now have a daughter for him, no ring yet though, wonder why?

13. O gosh a dunno rasta me go school wit coleen n she neva bad dem time deh a must ol kern bruk har out but u caan swear fe nobody…kern a try keep up with him dr bredda n get d girl mix up inna thiefings a nuff money dem get tho wow…..

14. Yes Anony. but she is not stupid. She knew what she was doing. I heard she was quiet (an dunce) in high school but no one is the same way now that they were then. She was greedy just like him and now she is reaping the rewards too. They are richer than you can imagine. Can you even begin to imaging having 100 or 200 million dollars in your account? Can you imagine buying absolutely anything you want? Thats what being a ‘pretty browning’ in Jamaica gets you because this girl had nothing to offer Kern but that. They have been shopping and upping their lifestyle but because the case was going on, they didnt want to do too much, now Kern can buy a bentley if he wants. He can buy anything and the Jamaican people will always suffer and the people in St Elizabeth will keep voting for him just for handouts, very sad indeed

1. is not kern one get di money unno get di story wrong i tell u fi stop drop piece piece…paulwell name call and others got their share…u tink kern one cudda pocket that as a youngster pan di politics scene? at the time kern put 27 million in his account unno nah get di story right

1. If Kern went down whole heep a PNP ministers wudda go down so dem did haffi draw draw it out till everything dash whey