WHAT CLEANING AGENT WOULD YOU USE?

0 thoughts on “WHAT CLEANING AGENT WOULD YOU USE?

1. Morning Met .Mommy the two over ground babies have yaawz & thrush if the glycerine on & piece a cloth not working then draw fi dem wet nappy cause this look like mommy care if mommy nuh clean them tongue it not gonna clean I don’t know how them tweet cause when u tongue want to clean it send signal to the brain & get heavy like led

2. Likkle carbolic wid some sand an price a steel wool like wha mi granny use to use scour har Dutch pit dem afta she use di wood fire lawks di food use to sweet

3. Smh. And the girl in the first pic is such a pretty girl. I wonder if she really knows how to take care of her mouth cause some ppl honestly don’t know. The same way some grown women think they CANNOT get pregnant if they stand up and pee after a man ejaculates inside their vagina. It sound funny but a true . Some ppl are truly ignorant.

4. Mi wah know a which person brave enough fi pierce that tongue. As for wah fi use fi clean it Met, dah cleanah nuh mek yet.

Leave a Reply to HEINIKEN Cancel reply