WHAT IS THIS?

Dutty p**y Bobbette weh yuh hole nah nuh bottom like down a riverton city. yuh go f**k mi babyfada and a call up mi bl***tt name yuh suck him h**d yuh hole come like tsunami n all d f**k weh ya f**k n suck yuh cyaah keep a man big p**yhole gyal.. Yuh well guh run to mi babyfada n guh call mi name and nah talk bout d man weh yuh a f**k n den guh suck him cousin hood the way yuh love f**k yuh f**k the two cousin dem ! Old harlot wen yuh can walk inna mi shoe??? Never b*tch.. yuh nuh see seh yuh p**y suddy! Bobbette yuh f**k out di whole a Queens everybody know yuh p**y!! Yuh pussy coming like d corner store, a suh dem come a suh dem a guh! Bacteria pu**y Bobbette a same way yuh hole have problem a same way mouth tan to!! Yuh pussy bigger than the wall a China. All yuh bl**t Greg Max mi did rate yuh but mi nuh p**yclaat rate yuh again cause vacuum cleaner Bobbette talk bout how yuh carry mi cousin name to her… yuh carry mi cousin bl**t name to Bobbette mi a go dun ya fi mi cousin…

Bobbette seh anything nuh body seh bout har yuh carry back dem name to har. My cousin a bl***t wrong name yuh call!!! Who tell yuh seh fi guh call mi cousin name to har!! Mi ago dun yuh fi mi cousin. Bobbette seh yuh nah eat out none a har lawsuit money’ Greg Bobbette seh all wen she nuh invite yuh deh yuh a pop up Over her house.Nasty Greg Max wen yuh a call down Bobbette phone and she nah Ana she never tell yuh seh she deh a bl***t motel wit mi babyfada cousin! Just fi show seh Bobbette a nuh body she f**k 2 cousins and don’t even know seh a family wit her trouble hole…yuh sleep pon bed weh the man dem f**k her pon Greg Max she seh you nave no money a she haffi mind yuh yuh weh yuh hype inna party mi neva know seh yuh a run dung shit pit! Bobbette a which part yuh name “S*xy” yuh shape bad nuh p***yclatt..

All d surgery weh ya do pon yuh body stop waste yuh money n try fix yuh p**y!!! idiot mascot country gyal yuh tek d wrong gyal babyfada.. Before yuh f**k n collect or tek yuh f**k n gwan yuh a call up mi name and all yuh a call up mi name him tell me seh a f**k ya sell him B***h yuh just a f**k ntn more!Dutty p**y Bobbette si yuh deh!! Yuh look just like grinch! Unuh smile di same! Yuh breast dem long nuh p**yclatt it.. yuh breast a slippers! Yuh can pick up yuh breast n fling it ova yuh shoulder. Yuh breast Long like River Nile Bi*ch Bobbette yuh chat yuh fren dem and seh dem sell p**y b*tch don’t make mi call out di man dem name weh ya f*k all yuh family dem ya chat… idiot Kevin weh a f**k Bobbette in a germs hole wait till mi buck yuh! Greg Max a nuff nastiness yuh f**k Bobbette a di biggest example a one….b*tch yuh ago see mi a yuh shop…b*tch a mi have ya file…the time you sit and chat people weh yuh nuh go tell Greg Max seh yuh can’t bread cause yuh dash weh nuff belly and get battery

16 thoughts on “WHAT IS THIS?

1. I heard you Senda but is it too much to ask for u to come up with a creative n concise way to cuss bobette!!?Way too much things a gwaan inna Jamaica n di rest of the world especially the terrorist attack in yuh home state of NY,fi ppl invest dem time a read all u haffi cuss bout bobette…mi nah sey nuh done her but bad timing Hun.

I bet yuh that you don’t have One line Fi cuss sey now that digicel as of today start Rob poor ppl with no apologies!!?Next time tell bobette fi go Suck sumpn soft or tuff or the typical come bite yuh… simple and done :malu2 :hoax2 :nerd

1. Lock back de bag yaw. This nah go no where. The name is a trigger and the mixup is sooooo sketts.

Senda go fight and done. All that verbal “noise” and yah repeat you self fi nothing. Mind yu heart gi way :maho

2. That is why unu must not write when uno angry. Calm down first and compose your fingers. Breathe. Just come tell we what a gwaan in 20 words or less and send a picture please. Thanks. I’ll go fetch Bobbette and wait right here. Thanks. Smh

3. Sender: All this anger and essay. You know so much about her why don’t you go to her straight instead of bringing it to the pink wall?

4. Sender mi wah bruk har myself but I was waiting she **ck my man as well I have something plan fi har Greg Nuh want har

5. sender, woman to woman
    1. did you talk to you baby father about how he is disrespecting you in these street?
    2. did you ask your baby father what you can do to be more attractive to him so he wont cheat again?
    3. did you tell your baby father the same things u cuss this girl and tell her?
    4. have you kissed or f**k your baby father since he been with bobbette?
    well! let me inform you honey your baby father does not love and respect you that’s y u have to be on pink wall cuss in a next woman. also if u didn’t know u an bobbette share every thing including germs. so u are actually lower than bobbette for staying with a man that cheat on u with all u say this girl is..babymother u nu shame.. cover u face.. damn fool