WHAT IS WRONG WITH THIS YOUNG MAN?

0 thoughts on “WHAT IS WRONG WITH THIS YOUNG MAN?

1. It makes sense that he made a video to Nikki tune considering that Nikki was actually talking about N#####S like himself……Did Nikki upset u Jay x?????

1. Yuh know a di same thing me did a wonder too….it look like Nicki mash him corn so him gone dash word pon di same type a woman dem who him ever a give Kizzy bun wid dwlllll

2. MORNING METTI AND JMG, KIZZZZZYYYYY, COME GET YU UNRULY PICKNEY.. YOU NO SEE HIM A MISBEHAVE INNA PUBLIC. THIS PICKNEY HAVE DAUGHTER?

1. dwl at met, yuh know a di same thing mi did a say to, him nuh good looking a tall. dwlllllllll. a wonder if a Kizzy Mek di shirt, boallll

2. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

Yow, a fi him madda mek de Michelin man outfits?

Nah lie, fair is fair, de lyrics nu bad…KESHIA! give back de people dem shoes…lololol

3. Kizzy ah nice girl but a gov pay her rent so her manboy can have time fi waste money pon f**kery shit like dis wit her sewing money

4. Good morn! Dutty boy everything u r saying goes for all the females in u entired family! Uglllllllllllllllly nigga! U sad cause no decent ladies no want u u look like shit bucket stink!

5. Da fool ya fe gweyy!! He”s a load a bullshit !!! what a way him look starstruck like Miss Bertha donkey !!!! Apart from him kindergarden school teachers wey fail him, a wonder who else fail him at other times inna him life ??

6. Good Morning Everyone,

Kizzy now we know you get lied to on the weekends…SMDH!

This looking ass Nigga be rocking gold chains but it’s fake gold nigga…nigga nigga!

Nigga get Yo life!

7. Is whappen to jay so lame X wid him rass floral blazer when him buy inna Kohl’s n di likkle piece a red bottom whey look like say all when him asleep it still haffi a walk round, Kizzy u roommate teeth dem waaa fix unnu no get free dental with unnu government assistance Hun? Last word of advise Jay stick to patois cause when u try the twang ting deh it sound like Pmoney lef him balls inna u mouth pon purpose

1. DAMN!!!!!!!! yu think yu could have been any meaner? WOW! lolollllllllll balls left inna mouth pon promise…..Damn! yu hard inna de friday yah.

8. NAH NO CLASS NIGGA, GIGALO NIGGA, NO RESPECT HIM BABY MOTHER NIGGA, NO DECENT FATHER NIGGA. YOU KNOW WHAA, MEK I STOP CAUSE I CAN GO ON FOREVER. LET ME PUT IT THIS WAY ” NIGGAS DAT LIVE INNA GLASS HOUSE, SHOULDN’T THROW STONES “

1. :ngakak :ngakak

i swear thats all i saw in this sad case of a video……chips…. an mi naah talk di potato kind, di cellular kind or di chocolate kind.

1. ____________________________________________________________________________________ u know when mi press play and see him a move to mi screen mi haffi ease back and draw fi di stop button fast!

2. hi har dead now!!__________________________________________________________________________________________________________

9. Please mi a beg uno fi see wid Jay fi mi deh, Christine did leave him long time and come here for a better life, she leave him and beg the so popular big Don to give an eye on her little JJ and this is the product of an over abused young man if you all know what I mean, let me dash in a little clue, is Tivoli him come from, do the 1+3 then you do 1-3 = to

10. and to think i sat here and watched 3:11 minutes worth of sheer fuhhhkrry…all to peep a glimpse of his ni99a Meel Mills, who btw, did NOT make a cameo appearance in this ratchet ass video…side note: i never knew black men wore white shoes.. :bingung

11. The same bitches he’s talking about is the same ones he’s fu**ing nigga please sit down and be quiet this is ridiculous

12. no wonda kizzy called him a pu-ssy, did you hear when he said “bitch if ur broke i ain’t fu-cking witcha”. jay x u neva ive uself a betta name “X” as in a big dutty wrong bang fi u nasty rass.

u luk like a rolling calf wid all dat metal round u neck.

13. HIS JACKET LOOK LIKE NURSING HOME CURTAIN MATERIAL .
    HIM LOOK SO HUNGRY, KIZZY NEED TO BUY 50 LBS OF CORNMEAL TO BOIL SOME PORRIGE FOR HIM OUT OF THEIR MONTHLY FOODSTAMPS BENEFITS.
    SO KIZZY HAVE TO BOW ON JOHN JOHN SO HE DONT LEAVE HERE.
    POOR GIRL SO DUM AND STUPID.
    HIM SHOULD OF STAY WITH THE BIG WOMEN.