What Jamaican Jay Z and Solange Said in The Elevator (Trabass TV)

0 thoughts on “What Jamaican Jay Z and Solange Said in The Elevator (Trabass TV)

1. Yow this make mi day mi laff so till mi caaaa breathe lmaooooooooooooooo a real thing tho jayz did something to Beyoncé n solange flip a switch

2. J-Z PR people a mek it look like di chile crazy..ANYTIME U SEE dem trying to classify someone as crazy look beneath the smoke someone is trying to stifle the truth.

1. same so! all of a sudden she tun this bad cocaine bi-polar gyal! im not buying it dem ah try too hard

1. latty waah gwaan muma?

yuh seet..wicked set a pple dem, but she deal wis Jz a like a yaawd bwoy mi naah lie. Him must feel like shit wuss like how di worl si it..smh

3. Video funny nuh raas…..laugh till eyewata get weh.
    Mad black woman ready fi dig awf JZ face. Mi like har but mi nuh want har near mi at all. Loving you from a distance Solange.

4. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLLOOLOLOLOLOLOOLOLLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL I CANT TAKE THIS……… MI DEAD———————MET YOU ,NEXT TIME DONT DO MI THAT ………..PLEASE AND THANKS

5. hooooy deh willie!!

All now mi nuh recova from when yuh she shawty fava one peel’ed gargoyle :ngakak

6. I am in the office and Gwad know I had to get up and go in a the bachome go laugh and pee pee.

Leave a Reply to eyecandy Cancel reply