KPW ITS NICE TO KN U A TRY MOTIVARW NICOLE AN HER SISTER IG KN A DEM U WRITE DEM 😂😂POST YAH FAH NICOLE NOH TAP LIKE UP U POST DEM SOH U A WRITE MORE FI DEM
Hi everyboddie,Met it’s confirmed the dutty pastor really grind off the 15yo girl . social media can help convict him.I have a video clip with him in the act,yuh want me send you it now?
Nuffy tryn to be accepted damn nuffy
Kim fake like d plastic dick shi wear
She stole that she didn’t write it herself
Hate her or love her she al ways post some factual quotes
Thank you! People always want to deflect….it’s not about the messenger…..if it’s true, it’s true.
Everybody always a try run up inna everybody!
Hi everyboddie,Met it’s confirmed the dutty pastor really grind off the 15yo girl . social media can help convict him.I have a video clip with him in the act,yuh want me send you it now?
True! Kim, that’s why me neva pay yuh man looking rawse no mind. no fake body he/she can take away my halo or shine 🙂 Blessings!
Real words from a fake one!
If ah did Apple ah share quotes bout women loving their bodies as they were created she woulda get bash.
Kim is no different… She fake phony and inauthentic no rass. Dash wud pon ar own “friends” den pose up inna pictah wid dem.