KEISHA MI TINK YUH WUDDA DONE WID MAN

13 thoughts on “KEISHA MI TINK YUH WUDDA DONE WID MAN

1. It should have been left on that faithful Friday night December 31, 1999 at 11:59 pm …. neva see something a hate suh a damn grown ass man over 21 maybe 22 wearing braids

1. STD COCKY NOTNICE, WEH WALK AND LOOK EVERYWOMAN FI GET A NIGHT SLEEP, HIM NUH RAMP FI CALL DI GAL DEM FI COME OVER, NEXT THING U KNOW HIM MOVE IN.. NOTNICE HOMELESS BAD

2. A wonda why him and him last baby mother lef di one weh dem call granny no sorry mamma!! Bwoy they were happy n inlove sah!! I a wonda if she find out she r biggest mate was a man These girls love the batty looking men tho it disgusts me

3. And for some reason the bitch dem always a put him up lol boy tongue good Woiiee notnice av up the stiff tongue N the windmill caz him naav shit to offer dats y man a f**k him and he av to clean up the gyal dem wit his dirty tongue!!! Notnice in a you mouth nasty go clean yuh teeth Germs!!! me no kno how man f**k offa your gyal… dem ole shit up n full a baby germs kmft.. bye bitchness!!!