WHAT NAME NEVA COMPLETELY LOSE?

SORRY FI MAGGA DOG
Oh please dem b**ches a hype up Sammy head. A comment every post a look hype off the situation. At the end of the day Jody nuh completely loose. First drop weh happen a Jody drop Sammy first. All these b**hes who a comment but when Sammy get mase a she one did deh deh and only mutual people aside from Jody fren dem. Nobody fi have Sammy bl**dclaat back. She get mase and did haffi tek it and hol it. Where was your bitches?? And if Jody did haffi put her up itz clear she had no bitches. Jamaica people we all know. Sorry fi magga dog it tun roun bite you.

image-Optimized

0 thoughts on “WHAT NAME NEVA COMPLETELY LOSE?

1. Typical Jamaican lovers. Fight like puss an dog and two twos dem gone right back gone deh. Kmt. Sammy and Jodi goodly hug up unda comforter ina rain yah and a lick dem wounds. While Kim in the kitchen cooking up a storm. Making pepper shrimp and rolling up a joint for later. One big set a dutty bungle dem. Kmt

2. Gm.. Met and meters :peluk :peluk Jody u are still a crawny looking mawga , mongrel dog stop fronting for the grams .. Wutless old f**ka Sammy Sammy omg u wutless bad Likkle gal and nasty just like , Jody and big dutty man looking Kim unno stink like Riverton dump :batabig :batabig