WHAT PART A HEAVEN HE GOING? (VIEWER DISCRETION ADVISED)

14 thoughts on “WHAT PART A HEAVEN HE GOING? (VIEWER DISCRETION ADVISED)

1. Then Bahamas no hot hot place meck dem put the man inna dat boiling jacket fa???????? IS like him reach a hell desso smh only my ppl do these things eno ahhhhhh boy

2. They fixed him just like his lifestyle before his death. No Rest In Peace for him ….Hell in peace demon .

1. Judge no one. Heaven and hell are a matter of faith. No one has ever experienced heaven or hell. Leave him to God!

3. Dont see a thing wrong with it,who are anyone to judge????? Who ever said ppl were suppose to bury in a certain attire????

4. In all fairness he has no control over what he’s buried in or how he’s buried…..unless it was his request prior
    BTW….How did he die?

5. U SEE we Jamaicans naw go down like that even a shirt and tie would look better, not even she a look tan good a it mek dem naw go like we, something must in the closet no haffi buy new sinting see bop a say him mek clothes no clothes mek him look good and him come outa the gully, neither the dead or living no tan good, clothes jaket deh a goodwill a Bahamas dem deh no clothes no di deh, dat mean say Jamaica to rass all the way he he, wa kill him fada forgive bet a trouble dem a rass gi some a dem all mek parents lose dem house a bail dem kmt

6. anon @2:41 u not Jamaican we hav a saying u dress like dead. they go out in fine style according to u pocket that frowsy lookin jacket no mek it,