WHAT STACY DO AGEN?

Gogo dancer Stacey weh yuh face crush up like brown paper bag yuh a parasite yuh life misarable you and your chiclets dem go from shelter to shelter room to room cotch up every wid ppl and a sleep pon gyal floor no man ever wah yuh my girl a bare ugly man yuh deh wid and old man

21 thoughts on “WHAT STACY DO AGEN?

1. She know better nuh fi guh a party nuh more she haven’t been out in years because ah long time she would of get beat up long time ah bare mouth she have she cah fight and everybody know that

2. Sender, your point is?
    All a wi cyan get pretty man, a weh u grudge Stacy fa?
    Notn by wrong wid di girl and what if her choice is ugly man
    What is your problem?

3. Stacey fi guh and repent and stop worry bout ppl she fi guh feed and clothes har ugly pikney dem caz makada stink like dog and battyman malik favor bart Simpson him cock up like gyal

4. Roach pussy Stacey yuh pussy a rotten it if bomb out wild roach bomb every weh yuh live and guh di roach dem a follow yuh pussyclaut

5. This nasty mix up gyal you met a ask what she do again you don’t see this nasty gyal yah always in some drama with people and is currently living in the shelter in Brooklyn fucking shame fi this low life waste gyal

6. Nasty cranny body shelter pussy stacy you do your scribble up prune looking breast yet and your deep and wide maggots whole pussy yet sell fuck stacy you and this Africa ugly sick stomach he she man don’t mek it straight red flag fi yuh

7. @4:06 pm
    You are dead wrong to be talking about kids
    Get a life be careful how you talk about people kids self destruction
    # 2 sound like a jealousy this post
    And no I don’t know her

8. den suppose stacy did trouble you sender? ,,,sound like u grudge her fi even the bed she supposedly sleeps on at the shelter,,,go find something do instead a watch the girl…kmt

9. Ground zero Stacy and the whole internet always in some type of passa passa i guess she is mad at the world because of the way her sad life turn out to be here on earth but this walking std gyal should of make better decisions and stop attacking everyone for her fuck up sell pussy std life

10. Only the one’s that at the bottom of the poll seeking to look attention the wrong way always in some kind of mix up why rotten pussy stacy why stacy go and get your two kids out the foster care home and be a real mother stop what you are doing in the dark in the shelter stacy lonely won’t leave you alone the Africa man is just a sicko as you where not impress stop pose up and let him move you out Brooklyn shelter you sad piece of shit house you

11. Stacey go and do yuh daughter makada hair she stay bad nuh bloodclaat she need deodorant she stink like shit yuh mek yuh daughter 3 the hard way her mouth stink,arm stink and pussy stink fi teenager gyal

12. Is a shame nuh body don’t like Stacey everybody weh she had as friend dun har
    Nana dun har
    Rag top security omar dun har
    Lipps dun har
    Barbie dun har
    Bobsy dun har
    Dora dun har
    Hector dun har
    Melissa dun har
    Lexy dun har
    Anna dun har
    Erica outstanding dun har
    And sweetness decoy dun har and get the crown she expose Stacey har play wid har false pussy
    The LIST GOES ON BOTH MAN AND OMAN DUN HAR

13. She look ok to me, I am just being objective. While I don’t know her life story she may look better than sender.

14. Big pussy stay bad stacey. Yuh agian the people tiad of yuh. Yuh got to be the most hated person in America like Dummy trump. no mon every weh me turn a you dat pon people name. Dem soon beat out yuh rass . Be safe boo . Time soon catch up pon yuh. And Stay out of people mix up. Yuh too nuff. Me see when u run go do Aids text. Erica did have yuh weakno girl yuh need feh do better

15. Sender what was the reason to send in this girl picture with her friend or man. Who cares what she has going on or not, does it bother you. And if she talks to bare ugly men, they better at least you know they can’t pop style pon you. Ugly men need love too. I do not even know the girl but this was surely a waste of time read. Leave her alone, seem like her life bothers you a lot. wow

1. the reason why the wull ny and nj hate Stacey is because she walk and trouble every body on Facebook and in dancehall she is a disgrace to society bout she name Channel 34 she fi broadcast di roach dem weh dead up andaneat har

16. Dam Stacey you have ppl just coming for you. Maybe take up a collection and maybe get her a real job and a place to live. Offer a hand up ppl in stead of a slap down. Where unnuh heart deh