WHEN A CHRISTIAN PUDUNG DEM BIBLE

5 thoughts on “WHEN A CHRISTIAN PUDUNG DEM BIBLE

1. Dem wicked to christians doe!!!… but now a days anybody can be christian still.

2. We have all sinned n fall short of the glory of God but this shyt right here is why I will always be wary of most Christians with their holier than thou attitude !

Remember is same way the other two saints killed the burger King sweetheart. Go pon the pages n every 44mins dem a tell us Sinners how to live. Now this yute who will sit at thy right hand of Jesus, a trace n intimidate the ooman fi suck har!!

Jesus Wept.smh

3. Christian or Christian not…telling someone that you can eat p__y greatly proves what exactly? Such a turn off…he would get an immediate blockation.

4. Nasty. Almost every man do dat now suh mi nuh see why dem still using dat line fi tink it gwine ketch ppl. Who nah nyam thinking bout it and even die hards will do it fiddi right ooman. A want him nyam wah him nuh fi nyam and him mout full a wart and pus. Have di nerve a cuss di girl chu shi reject di fckry..So you know when a man is a lowlife.

Leave a Reply to Latty/PinkwallAmari/P.W.A Cancel reply