WHEN CLOTHES THIEVES ARE EXPOSED ON IG (BARGAIN MALL SHOPLIFTERS)

She lef everybody in shock ! This girl is the daughter of Bobby, who owns one of the biggest store downtown goes by the name Bobby’s n other areas.. Now tell me if these kids aren’t disgrace? Fi gone inna necessits on bargain mall gone thief. She swear blind on ig anu she is har friend i was there and other persons on the plaza see seh a did she n she was alone, n when police cum n throw out her bag all the stolen items was in it.. Talk truth people dem pickney ya nu need prayer? Your father own store and unu have so much money n u gone thief necessits clothes weh dont even look good. She have har fren dem on Instagram a cuss the store owner before she tell them she did it n mek dem stop look fool fool. When she ready fi hype pon d gal dem a Waltham anu normal hype ina d most bridgets and long hair now when har mother father n sister dem see this. Dem mus feel like sh*t.. This mus be a lesson to the young girls to never grudge no body cuz when unu see dem inna dem hype clothes unu nu kno how dem cum by it cuz see a thief she a thief fi,Fi har own.. Unu too young,hot,hype and thief! Go pay the girl fi har clothes dem!

B1-Optimized

B4-Optimized

B3-Optimized

B2-Optimized

B5-Optimized

0 thoughts on “WHEN CLOTHES THIEVES ARE EXPOSED ON IG (BARGAIN MALL SHOPLIFTERS)

1. That statement isn’t fair because it just broad so. The sprinkle of shoplifters who own stores is not the majority of business owners.

1. But see yah, Wicked you no easy? When was the last time you go a Jamaica? Me go dung in a December and Jamaica have propa propa clothes in a store. Is wah you tek Jamaica fah? Some of the clothes maybe kbockoffs but mek I tell you, The Girl dem down there dress propa. So is only Farrin alone clothes fi teef? Lol.

1. :ngakak :ngakak :takut :takut

But @wicked said “half dead clothes” fighten, you frighten miiiiiiii……..go look how the ladies in Jamaica put togedda dem half dead clothes waaaaaayyyyyyyyyyyyyyyyy better than the ones in Merika wid dem brands and runway pieces :ngakak :ngakak :ngakak

Oonuh fi pay di peeple fi dem tings…….anuh what yuh wear, ah how yuh wear eit!!!!!

1. Quena i cares zero … how dem put it or patch it together .. dem nah move mi at all ! I dont buy from any of these people. All of them in the same ole bruck dem .. im bored teef d ole clothes dem and dash dem ova riverton or inna di fire over spanish town road yessideh :newyear

1. Whe wicked a try say some a the clothes dem whe the owners a sell too, a thief dem thief dem a farrin n come a ja come sell them. Which is very tru in many cases to nuff a the store dem a ja.
    But necessities a how dem love thief inna fi yuh store suh n not a thing in deh.
    N a next thing to met the owner of the store fi her man a scamma a ja suh thief from thief god laugh
    Miss tanaaia u a talk bout court remember to bring yuh scamma man to court too fi all that scamming money unno a use.

2. @Wicked, you scare me you have no morals, how can you say “who cares who steals in Jamaica”
    Even if you think they over charge for their goods they are not forcing you to buy and you can choose to go elsewhere to spend your money.
    @Wicked you are exactly what is wrong with Jamaica, I really wish you were not here.

3. How Nelleupsetter reach inna dis mi lost cah she wuk inna d’trends so a don’t know rasta before she find harself back a school and stop run behind kelly upsetter behind it would suit her well am just saying. The whole a demw ah live hype life and cannot maintain it not one a dem. dancehal bruck illusionist the whole lot.

4. Met luk nu dis is karma. Same teifing scam money weh support and open the store is the same way people a teif back from them. Suppose the old people dem start put up u and u man picha Ms weh unu scam d people

5. Better yet @question or the people dem card wey dem use buy the clothes them online from lead list. Thief from thief God laugh

6. That bwoy Shane this is him last year a scamming cuz prison nah miss him by the end of the tesr so taanaia have a right fi protect the little stock weh left. I know this boy from school days him turn batty man till him man mek him start scam and then him left the bwoy. Met them did all a do car rental one time him and d bwoy warren weh use to f**k hard and shane little brother javaughn but I dont know why them break up. and d gal she better know weh she a do cuz memba when d feds fly down she a get d full lenght of the law to So unuh stay deh and gwan like unuh a nuh thief to. Thief thief from thief God laff, lef d old ppl dem mek dem dead inna peace, leave hardworking people credit card. Met please to run a story pon Shane and Taanania cuz dem have a bigger file than d amount a clothes in d store cuz

7. Run them file yes cause Tanannia a long time whore and her scammer batty man Shane wid him battyman name Shawn tattoo pon him chest and tell ppl say is the tattoo man make mistake Mek she move her hole shitup a now she gwan like somebody … Then again heard she loves to have anal sex so he is perfect for her hope him learn to eat pussy good cause the chip teeth never use to work well wid the nyammins

8. Sorry not chip sharp teeth the Bredda tell me say when him a give heads the teeth use to bodda him but The doctor must file it down now cause him wearing braces … As to tannia I don’t knw how u live with yourself cause me knw u knw u man no straight but uno will do anything to stay in the hype

9. Yes questions dem use to have the car rental and Shane use to drive the battman range a orange colour range and a silver bimma the man name Shelly u knw Wha met I want u run den file cause this Ya Tory Ya no normal den use to live together … Tannania or however ur name spell u a hypocrite cause u knw say is the scamming credit card den stock your clothes the same scamming cards Wha uno use to book uno hotel room dem from when uno go hotel stop gwan like uno honest and lef di ppl dem alone bout u a try disgrace ppl karma is a bitch and ur man was the bitch inna him batty man relationship dem that’s why him can’t go back a Portmore

10. Yeah a portmore him come from, I think is 4 east, d bwoy dem inna him scheme dont want him round there. Shane have a thiefing lesbian sister to. Shane is a battyman inna real life, him and him gal need to leave the ppl them credit card bcuz them days numbered and them ago get f**k d real way cuz d feds know dem

11. Nelle upsetta a thief to yes but a mostly foreign she go go thief, not sure if she try it out here. But I guess once a thief always a thief. If her fren thief from dI store more than likely she know bout it or her fren Neva say ntn to her cause a dem normal routine

12. Yes is 4 east him come from have a battman brother who rides horse (jockey) I guess is a family thing cause him sister a lesbian to … Den gal Ya serious nowadays all for clothes and hype u go settle wid a battman and u is not a ugly girl just chat bad but I guess u want piece of the hype and me can’t understand how uno claim to be so in love yet him still a stalk gal a road fi nyam den is wha happen ur batty and pums no enough?

13. Tianna still doing this shit . all now the last girl she did it to have lawyer on her case and she avoiding them. she needs to be clear in her caption and state who clearly stole her things. last time she bring the poor doctor man fiancé in her pictures when is only the friend did tek something but her day ago come, she must remember her scamming ways too.

14. Met can you send me the link to the post similar to this, when the owner of shop necessits did put up the girl pic that was caught stealing/shoplifting please