MI JUSS WAAN KNOW WHY KERRYANN HAVE SHAMAR A GRIND HAR OFF AND SHE LOOKING WELL COMFY AND LIKING IT….MI AND MY FRIEND DEM NUH PLAY A RAMP SUH.. A MUSS DI NEW THING…CUZ DAT NUH NORMAL…
Pink@11:51
Ah dat mi ah sey none ah mi
Fren ramp dem wey deh
It nuh normal dis try sexual
Ting inna dancehall fe bun out
Any gyal enjoy dat suck pussy
Man tuh mi ting to each his own
home depot love all a dem . toilet seat replacement annually, silicone cement annually to keep the bowl in place. my question is this if they have a itch on dem butt, do they feel it to scratch it or it goes un-noticed.
One time I went out with some younger trini girls & that was how they dance & wine up on each other, it was so disgusting to me I never left my house again to go out with them
Before shamar go learn to fight so the gal them a Bronx can stop beat her up . Shamar yuh not cutting back felisha wey bust yuh ass Infront of yuh dumb friend kerryann and clown mis lue . And man clown sally.
The belly nuh ready yet a di first mi see surgery body still big suh all wen dem a slap har batty sound like two rock a fight she fava one mon bad poor ting
Mettyyyyyyyyyy u baddd eeeennnnnnn…….
Yikes…. Yes shamar your shape is on fleek.. I guess it really worth the $17 grand…lol
:ngakak :ngakak :ngakak All when me money a Bun me hand middle I will stay with my little behind.
Batty and belly caan big at once choosena damn struggle she can’t even manage di donkey load doahnknw why dem tink it luk gud wen it ova done like dat
(Simplicity soon sign in)
shi neva have enough money fi di docta tun ar round …da belly deh need attention
But di girl a slap it an it nah budge. No movement nun tall a wah dis.
MI JUSS WAAN KNOW WHY KERRYANN HAVE SHAMAR A GRIND HAR OFF AND SHE LOOKING WELL COMFY AND LIKING IT….MI AND MY FRIEND DEM NUH PLAY A RAMP SUH.. A MUSS DI NEW THING…CUZ DAT NUH NORMAL…
Dwl u don’t know Kerry of you don’t know say a gyal to her thing. Remember birds of a feather flock together and she is apple bff
Pink@11:51
Ah dat mi ah sey none ah mi
Fren ramp dem wey deh
It nuh normal dis try sexual
Ting inna dancehall fe bun out
Any gyal enjoy dat suck pussy
Man tuh mi ting to each his own
home depot love all a dem . toilet seat replacement annually, silicone cement annually to keep the bowl in place. my question is this if they have a itch on dem butt, do they feel it to scratch it or it goes un-noticed.
Why met nuh expel yuh, me belly :hammer
not a good look…at allllllllllllll.
nasty and disgusting
Good Afternoon Met/Metters.
CANNON BALL BATTY GAL. BWOI DEM JUST LIVE EENA SIN DAY EEN DAY OUT, IF GOD WAS LIKE MAN.
Nuh gal caan come wine up pon me, and a slap me pon my bottom! None!
Woieeeeee. :ngakak :malu :ngakak stiff like a dead man :ngakak :ngakak
TRAGIC
One time I went out with some younger trini girls & that was how they dance & wine up on each other, it was so disgusting to me I never left my house again to go out with them
Kerry shape like a rass quarter back
Before shamar go learn to fight so the gal them a Bronx can stop beat her up . Shamar yuh not cutting back felisha wey bust yuh ass Infront of yuh dumb friend kerryann and clown mis lue . And man clown sally.
Even under nasty shit up mouth Shamar arm look curro curro!!
The belly nuh ready yet a di first mi see surgery body still big suh all wen dem a slap har batty sound like two rock a fight she fava one mon bad poor ting