WHEN EVERY OTHER STRIP CLUB IS CLOSED………..THERE IS A HOLE IN THE WALL

0 thoughts on “WHEN EVERY OTHER STRIP CLUB IS CLOSED………..THERE IS A HOLE IN THE WALL

1. Why she have to put everything on social media if she and har man visit the strip club nobody no have to know omg sky I always hear say you a freak but you yourself confirm it I guess you not hiding shit ehhh

2. Gm. Met and metters sky love har girls dem bad lmaooooo no sah the lady say har skin a boil :malu :ngakak :malu

3. Do they go to the scripp club to pick up these ladies after dem shift dun and pay dem time ana half,looks like it

4. Diffrent strokes for diffrent folks ” but not everthing the public need fe know . Morning met 🙂 something’s must be private .

5. One thing for sure she love her strippers real bad & get excited more than her husband ‘ yes friend keep the marriage lite fireeeeeee.

6. A me alone see the $1 bill dem pile up unda di $100 bill. Nuh get mi wrong, nutten nuh wrong wid dolla bills cause as far as mi know…..is $1 bills ppl carry go strip club…..but a guess true dem say dem rich dem haffi bring $100 bills. Smh. Next time hide it good boo. Nutten aint wrong wid $1 bills ina strip club wedda u rich or poor. Lol.

7. Mi seh! if she wear da ugly boot deh one more time e si! cho…mi tink seh dem woulda melt a yaad.
    Good morning all!

8. SHE ALOST 50 & HE IS 30 ISH HE LOOK MORE LIKE HER SON THEN HER MAN, HE MORE FIT HER DAUGHTER & NOT SHE. SHE NEED TO LET HIM GO, THEY DONT MATCH EACH OTHER BUT I GUESS WHEN YOU NEED MONEY & HYPE LIFESTYLE YOU HAVE TO SELL OUT YOUR SOUL . SHE ISNT HAPPY. HE BEAT HER ASS ALL THE TIME. EVERYONE KNOWS THAT HE IS A VERY JEALOUS MAN BUT THEN AGAIN SHE WAS A HOE & SWTICH MON DAILY SO I GUESS ITS A EVEN RELATIONSHIP LOL NEXT THING SHE CANT EVEN BREED MUCH LESS

9. Uhmmm…I guess you could put up whatever you want on your IG, after all you don’t get the feeds unless you follow the person. Furthermore, how would we get the likkle mix up over here. Gwaan post up you iife yaw SKYYY. Mi always see she n har man, suh if is a cry fi help, den nuff gyal need fi stawt bawl out!!!

Leave a Reply to kayy2saweet Cancel reply