and the winner for the most creative imagination goes to……. FASHIONENIRA for her role as a successful business owner with a payroll…she could not be here to collect her award tonight she is too busy buying new scissors and Clorox for her next “original” creation.
this gal need to have a seat!!!! is friday me an my fren go inna r store and the clothes dem weh she a sell doh look good!!!! all the boot dem battam wear dung and look like she wear dem and put dem pan sale fi 1500!!!! the gal colthes dem look like a old dance hall beenie man video!!! edel need fi get good tings sell and har own shop…. imagine how yo gwaan hot and affi a shear the store wid 2 other ppl… yo no hot a bl**dcl**t!!!!
She still a Mek har money tho.. And har things dem nuh stop sell suh who losing ? The whole a unu weh nuh stop send in this gyal every minute. Obviously she is too relevant inna unu life. She still a Mek har money sharing or not sharing. Why unu mad ? DWRCL
ohhhhh princess you a follower aren’t you?? i tell it like i see it she has no respect for her customers!! an dats my opinion and i am not the only one on this page who tinks so.. so “princess” your crown on a lil too tight!!!!
kmft..NEXT!!!!
Again…boycott til broad’s business til she learn mannas and respect..fa real gaza girl, NEXT!!!!
i cant stand dah girl yah attitude..
and the winner for the most creative imagination goes to……. FASHIONENIRA for her role as a successful business owner with a payroll…she could not be here to collect her award tonight she is too busy buying new scissors and Clorox for her next “original” creation.
Unu a give deg gyal ya a bag a hype caz if di shorts dem never a sell mi wouldnt see suh much people inna dem. Sender yuh sad NEXT !
Big n serious now ppl really buy tings from da gyal yah Dwl kmft … Next
SHES A BOOSTER? I HAD NO CLUE I HAVE HER ON IG
Is it just me or why people going crazy over har ugly shorts and pants….dem doh look good! my view anyway….and with such crass attitude..
Next…..
Pay if you want the business promote
da gal ya always a cuss her customer dem she need fi go do some customer service course
this gal need to have a seat!!!! is friday me an my fren go inna r store and the clothes dem weh she a sell doh look good!!!! all the boot dem battam wear dung and look like she wear dem and put dem pan sale fi 1500!!!! the gal colthes dem look like a old dance hall beenie man video!!! edel need fi get good tings sell and har own shop…. imagine how yo gwaan hot and affi a shear the store wid 2 other ppl… yo no hot a bl**dcl**t!!!!
and FYI is hair mi go buy not the old wear and leff shorts!!!
She still a Mek har money tho.. And har things dem nuh stop sell suh who losing ? The whole a unu weh nuh stop send in this gyal every minute. Obviously she is too relevant inna unu life. She still a Mek har money sharing or not sharing. Why unu mad ? DWRCL
Nika – Marie yuh can’t be mad and illiterate at the same time. Pick a struggle
Nika-Marie yuh can’t be mad and illiterate at the same time. Pick a struggle .
ohhhhh princess you a follower aren’t you?? i tell it like i see it she has no respect for her customers!! an dats my opinion and i am not the only one on this page who tinks so.. so “princess” your crown on a lil too tight!!!!