Gm everyone!!thanks fi di Tim NRWM gonna try ketch di cash pot 1pm draw!! Met u know me check di fb ref link n end up reach go fass pon di page! This yute profile pic a pose wid woman and a complain bout love how him SINGLE!!!Unno tell me now!!?
I would never ever wear a scarf,cold haffi bite me kill me abroad!
😀 😀 😀 This reminds me of Ele’s post when somebody ask if Jamaica is that cold why Ele had to wear a “scarve” 😀 😀 😀 All now me want pap up when mi memba it 😀 😀 😀 Bet any money seh a emulate him a emulate Ele wid de “scarve” look.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Yes sweetwrap 20 lashes wid the cat o 9!!!no sah!!!The cabinet need to get to work n restore public flogging fi friggery like this! It is an affront to the senses!!
:ngakak Ah di gaze inna di camera lens and di positioning ah di hands dem hab mi ah grung :ngakak Inna him head him feel seh dis photo will propel him tuh stardom. Wheel and come again dude…yuh nah bingo.
O Lord I need to get out more, because I’m about to comment on Mr scarf. Yardie for tips on posing, different sceneries, mi can’t bother. Yardie just link the man if want to be a star and stop hate.
Nah watch misa DQ, real rich… ketch di winning numba dem pon di fence…..
Trash and ready!
Boduff dofff dofffffmi drop a grunnnng :hammer
Lmfaoooooooooooooo dead dead dead …how him one suh dainty lmfao…him ah go wi di coy look
An ketch di pose to nuh…bad man wid dainty skyaffff to claat. Werk it bad bwoy speng :alay.
He’s scarf for live
Gm everyone!!thanks fi di Tim NRWM gonna try ketch di cash pot 1pm draw!! Met u know me check di fb ref link n end up reach go fass pon di page! This yute profile pic a pose wid woman and a complain bout love how him SINGLE!!!Unno tell me now!!?
I would never ever wear a scarf,cold haffi bite me kill me abroad!
LMFAOOOOOOOOO :ngakak :ngakak :ngakak
Yardie stop bad mind him fi him scarf…ah him seh dainty!
😀 😀 😀 This reminds me of Ele’s post when somebody ask if Jamaica is that cold why Ele had to wear a “scarve” 😀 😀 😀 All now me want pap up when mi memba it 😀 😀 😀 Bet any money seh a emulate him a emulate Ele wid de “scarve” look.
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
:hotrit :mahongintip :alay :peluk hiya saranwrap!!!!!of all the things fi mi badmindppl for…..never ..never a scarf!!!him want a dainty box!!!
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Him waan tie up wid da scarf deh…tie him right up to di fence and go bout 20 lash
Yes sweetwrap 20 lashes wid the cat o 9!!!no sah!!!The cabinet need to get to work n restore public flogging fi friggery like this! It is an affront to the senses!!
PLEASE TELL ME THIS IS NOT A CHANEL SCARF/ OH WELL I WILL SAVE MY $$$$$ NO TAP UP PHONE FOR ME TODAY/ THEM RICH
This look not winning..Sir.
:ngakak Ah di gaze inna di camera lens and di positioning ah di hands dem hab mi ah grung :ngakak Inna him head him feel seh dis photo will propel him tuh stardom. Wheel and come again dude…yuh nah bingo.
O Lord I need to get out more, because I’m about to comment on Mr scarf. Yardie for tips on posing, different sceneries, mi can’t bother. Yardie just link the man if want to be a star and stop hate.