WHEN YUH TINK CERTAIN FRIENDSHIPS WUDDEN END

26 thoughts on “WHEN YUH TINK CERTAIN FRIENDSHIPS WUDDEN END

1. Now really and truly who in a dem right mind would want to be friends with Tash, she always in a mix up, anytime she a people have a disagreement or a falling out she quick to put them on blast and rub them out on social media. She is bully. God know mi nuh know how unuh dweet

2. Krissy wokless an need to stop used her son disability mind nasty prince how the f**k your child get chicken pox an the first thing you did was go look fi man an leave your sick child this bitch too hype an bruk nuh bloodclatt putting up a front on social media I suggest she buy her daughter some clothes an look after her kids an stop acting rich

1. I’ve never seen anyone react to chicken pox in that way. The way she scorned him, her son, was unreal. Then she left him, her son who cannot fend for himself, to go and party with that crawny bwoy prince. She is a germs! It’s not bad mind Khrissy, it’s disgust.

2. But shouldnt they all be a family?? Shouldnt that child be the husband’s too??? How long they been married now why they not acting as one?? TF

3. Krissy and Tash are no different. However, Tash a talk some tings weh a facts. Krissy money deh pon a low low right. Begging and borrowing have become a habit. She can’t talk why Prince nuh reach England yet but that piece of info soon come out. When it comes to her kids, Krissy not there enough to see about her kids. She quick fi jump pon plane fi guh see community cocky Prince. If your relationship/marriage was based on a lie guess what, it won’t last too long. One day the truth will come out. JMG is here for it though :ngakak :ngakak

4. Anybody can get f**king chicken pox !!And she did not scorn her child !!Also she does take care of her child….say anything about her but me know fi ah fact sehhh she tek care of her child

5. krissy fi get box dung long time she too hype…bout ricch di she bruk done off di money long time..

6. di whole a dem mixup krissy hore like dwag..she & tash a di same ting…prince nuh wah u krissy go carry u kids dem pon holidays do somethng fi dem & stop rung dung dis bwoy weh walk & f**k everybody

7. krissy sad nuh baddy a england dont count u..di likkle bruk bwoy dem weh u walk wit nyam dem nyam u out …all di one name future hitch up a u yard everyday & a drop word fi tash like a likkle gal…bwoy go look after u pickney dem di world know seh u is krissy bitch ..always a look a hype & u nuh pay nuh child support fi u pickney dem krissy gal no future

8. bleach out future u a talk !!! dat deh gal deh still a bleach him fava michael jackson !! bwoy ugly u f*k !! a tru u a talk everyday fi him baby madda talk how him nah tek care a di kids ..him ugly u f**k

9. dis is facts tash might mix up but she nah walk a beg….krissy haffi beg fi mine pricnce weh a use her

10. lmaooo mi ddid notice tash a dsah out pon IG and krissy gal future a mek post…dat bwoy love mixup !! bwoy bruk a hunry so him haffi post fi krissy feed him

11. Not afan of Tash but shi nah tell nuh lie pan krissy dat bitch is bruk an her nasty man too she’s also wokless she just come from Jamaica then her poor son got ill shi scorned the child an then got on the next flight leaving her ill child she’s a nasty piece of shi then shi want ppl to be sorry for her like you just come from Jamaica not even 2 weeks good an went right back so a man is more important than you own child gurl grow the f**k up set your priorities straight stop calling yourself rich an learn to humble yourself social media mek nuff a uno gal a live this big lie. An krissy I don’t badmin you because uno love talk bout badmin when uno nuh have dry shit inna uno batty bout badmin fi a gurl wey get how much millions fr the hospital an dont have nothing you should be ashamed of your dam wokless self you didn’t even buy piece a land nor flip the money now u a walk a borrow an beg gurl u life really sad

12. Shadday is a big mix up Neva see a gal weh mix up so she so evilous and hype and don’t have nothing and love f**k people man. She do breast a batty and still stay bad gal a fight fi hot. Bout yuh have ambition can’t have ambition and love f**k people husbands. Mi nuh know why krissy Mek Shadday run up inna har run weh the gal krissy coz a you same one tell me say she a try f**k Prince

13. This is why I no longer keep dancehall friends because when you and them fall out or when them want run in on someone they’re quick to badmind you.

14. Krissi too nasty …she need fi look into herself the big hype she a run dung pon social media and with a young bwoy dat look like him could be her son …it is not a good look fi a big oooman with two kids …better she take her kids on holiday than going ja to sleep with community buddy …a lot of ppl laugh at her because she allow a lot of men to continuously user her…as a mother and a woman she need fi do better change ur circle