mi juss wah noe who is di man inna di brown jakit? em nuh luk three bad bt wait is a brooch em a wear? pon di rite? :cd Reply
Gary always claiming him a trendsetter…so why u love falla white people fashion so…u look like a plain ol eediat…why smaddy cyaan tell him…between the fool fool outfit dem and the nailpolish mi jus nuh know Reply
Morning Met. Di whole a Sherlock look like dem just take the styles dem and spoil dem.
WHY HIM GO FARIN GO TEK DI fur off a di girl jacket? ……………………….?????????
mi juss wah noe who is di man inna di brown jakit? em nuh luk three bad bt wait is a brooch em a wear? pon di rite? :cd
I am slightly worried :bingung pick a different number to describe his looks.
Gary always claiming him a trendsetter…so why u love falla white people fashion so…u look like a plain ol eediat…why smaddy cyaan tell him…between the fool fool outfit dem and the nailpolish mi jus nuh know
Da Hitler mustache deh naaahhhhhhh mek it!
trendsetter aka transgender
is that mikey blacks?…dwl…mnl
is that mikey blacks on the left?…dwl…mnl
Why would anyone do that to an old Rug????
Sodom wid the three a dem inna one net.