WHEY DI SHRIMP?

Throw the shrimp weh a hide over me ID. Stacy wicked eeeh… which part unu see garlic shrimp ya so?? A pure onion n sweet pepper in a d box. And check r deh now she tell u $1,800 fi it. I don’t see the garlic shrimp weh she a talk

20 thoughts on “WHEY DI SHRIMP?

1. I see two. She has been outed before because of running an unsanitary business, so why continue to support her? Go elsewhere, simple as that.

2. LMAO

Me write off this girl and her thieving ways after me see she a sell fried crackers

Like what and who the fk even wants that shit???

Bunch of seasonig and oil she a sell people Kmt

3. I FOLLOW THIS PAGE, AN SAY WEN MI GO JAMAICA ME AGO TRY DEM FOOD, BUT ME NAW BADDA IFFA ONION DEM A SELL MI FI SHRIMP….

4. De tree shrimp position unda de green peppa pon de left! :hammer

Me is a ignorant gyal when it comes to me food and money and if anybody serv me diss police a fi get call!

No gyal or boi nah go tek me money and strive betta dan me. This bitch days done a while back.

1. PP mi say mi no eat shrimp but me woulda ignorant fi har 1 2 3 shrimp fi ppl hard earn nooooo sahhhhhhh this need JUSTICE

1. Swift justice at that! People dead fi less than this!

God see and know me ego would a tek ova quick a clock fi da bareface insult yah.

Miss yu by the way :malu2

5. One thing mi nuh like my food play hide an seek with me an by the looks a this the shrimp dem run weh. She flop her own self still hype of a nothing. All stacy she do a walk round a thief people crayfish recipe or try buy them out. It’s always good to maintain originality and your own style but she just too much. Leff her baby father fi fuck out the whole a portmore society. God go with you an your restaurant I will never eat deh an mi nah think fi eat deh at all :najis :najis

6. Good morning Metters. So happy to see the “originals” commenting lately.

Been peeping over this wall since Belly Bang days. My favorite metter….Talk di truth/tawkchuet, good morning. Sweets and the crew, where are you?

7. Was ordering food and she gave straight attitude. She make it seem as it you are trying to mash up her business when you complain but in reality her services are poor.

8. everybody been laughing at this girl from she tell lie say a the yute did pay fi har boo job when a she did do it harself. She strikes me as someone weh always a run down the in-crowd, and no matter how she floss and have money them always a overlook her and and a style har

9. Me a send out love to Marie using emoji and it get voted down

:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

Unu can’t stop GOODNESS when it genine. bbbaaaayy bitches

10. Speaking of ‘Originals” @ Anonymous @9:25 am, anyone heard from Shy Girl lately?

I used to look forward to her posts as she makes my day, night, whenever!

1. Shy Girl has been committed indefinitely to the asylum, where she belongs. She will be sentence to kindergarten after she is released, so that she can benefit from a basic education. That girl was an illiterate moron.

11. Anon, I saw a post and it had the makings of Shy Girl. Anon 6:23 watch your mouth Shy Girls says she has a Masters and went to UWI. Hahahahaha