WHO FI MAD , MAD AND DI TINGS MISSIN

Downscale barbie serifa u bring back Bubus things wey u thief a Cali yet remember u come pon Briggs come say Pony Hype knock u hustle when u was fu$k hopping in cali

PhotoGrid_1448997525836

PhotoGrid_1448997543388

PhotoGrid_1448997569105

PhotoGrid_1448997586591

8 thoughts on “WHO FI MAD , MAD AND DI TINGS MISSIN

1. bitch yyyyyy(why) your ass didn’t go to English class more often,this bitch really sick my stomach as to the mother ughh.. I hate when they go on social media and be extra and in reality we all know the rat hole they live in..

2. all these bitches go to LA to do is MULE and fck man to man fi a very small change weh dem can get in a 9-5 with them pride n dignity ..fckn fools just love hype over nothing !! unu think LA a ntn nice???? unu soon get what unu lookin for .. TASHINE stfu u stay bad nuh bbc .. can tell u aint use to shit with ya plastic hair dem dwllllll miniature apple .. u liddle applet lmfaoooo u think POny is somebody to be hypin over girl bye .. dese “small coins” bitches crack me up .. u got ur first tory burch the other day lmfao and all now u cant tek it off and a winter dwfllll girl a u fi buy that fi u self! man nuh fi buy no tory burch flip flops it too cheap especially when u name “hype” .. sheriffa ever stay bad wid d fake brands from alieexpress girl u dont see it look like u foot dem a rotten lmfao real ole chicken foot .. lmfao !!! all this hype because unu haffi be a mule just CHILLLLLL who else aguh wife unu ? Tashine ketch ur baby daddy dirty Rico shit pony is A MOTHERFCKN UPGRADE … i really cant wrong u fi so frighten cuz rico look like him have syphilis :ngakak

3. Go tek 100seat back.ungly gal go tek page out u sista book she get r paper file fi r pickny dem.and still a watch moneytrain whe nah look pan r.chuchulo u nuh jus have baby she reach 1 yet.

4. Sherifa, the money wey yuh teck duh yuh breast why didn’t you use it and get urself, and apartment?? U sherifa, yuh 2 children, yuh mother , yuh father yuh sister her 4 children yuh cousin all live into a 3 bedroom apartment this is crazy.not even sardine, nuh pack suh.uno is a worthless family.ur children don’t have their own room nor their own bed but yuh guh duh breast.u is a disgrace. Sherifa yuh friend something nuh stop chat yuh sey yuh house full of roaches and rats and yuh fi stop wear fake red bottom and Versace shoes. Sherifa all the f**king and sucking, yuh duh with yuh so called good hole yuh cannot get yuh self and apartment u and yuh family a like like flies. None ambitious bitch.

1. Yu fi gwey! How the whole a the girl family get into this?

A de girl yah tell fi get her own place due to her ability to find money for everything else…so how it become fi dem shame?

Plus nuff a unu kids would be in unu one room tenament yard if visa neva issue. You can’t a call her entire family fly in a fi dem apartment de bum irl living in. More time unu just full a crap.

5. Damn what was the meaning of all that for Like Damn have some respect for yourself and pride and dignity u my girl u have no ambition shame shame #foolwillbeafool