WHO OWN DI MAN SEH YEH YEH.

WHO OWNS THE MAN?? Lisa did u get f**ked and duck? Empress u nah stop f**k off dancehall now? Bruk pocket Lowe life bum British! U nah stop walk and f**k these careless gal? Yuh baby mother have all right to run ur broke ass

british

0 thoughts on “WHO OWN DI MAN SEH YEH YEH.

1. Lmaooo. From one whore to the next. But yall don’t see how Lisa heart broken. She don’t stop post on ig bout she miss bae, and moving on and one bag a tings! I told yall in that post about Lisa that British don’t love her.. But everybody was ready to kill me.. British love one girl and its the brown girl that live in the Bronx. Im not calling no name. But uno know who me ah talk bout. He even proposed to her. But she smart, she never tek he 5.5ct ring

2. whats a f**king joke wasnt this white AMERICAN oppppppppppp EUROPEAN girl with some big forhead man in jamaica some dj she was down there making videos of her self a wash clothes by hand on ig and riding in his car now she a f**k british lol dwl mi a ded she is broke and she a use her half good looks to get man boyyyyyyyyyy i dont know y this white girl dont stick to her own kind cuz she a f**k wed jamaican and she na know seh she a f**k up her reputation he dont want neither one in the pictures he has his girl that live wed him a paterson and damnnnnnnnn dem could not wait a grammy kid party dem come together and dis picture just tek , lord knows whats going wed home girl kids cuz she party more than dj to rass mi na know wah do da white gyal deh i swear de fly paper bun and u cant find money to go back and forth to jamaica u go back to f**king paterson and newark men i dont know y ppl acting surpise o please british a soon 40 to rass so him a f**k anything as long as him can bleach and look good but he live wed him baby mother a paterson and work at home depo dem luck ya mon de next gyal me na know she but cha alla dem lucky

3. Lisa I hope uh nuh gi British uh S.T.D UH F**K PURPLE, N TIFFANY N THE 3 OF UNNO AH F**K NADINE NASTy SLUT UH when u going to learn no man don’t want uh n stop post up the people man him ah own uh up? WHITE GAL GET A LIFE