WHO OWN SUPER DOG??

14 thoughts on “WHO OWN SUPER DOG??

1. :ngakak :ngakak You and post #1 need are on point!

Supa dog a pose like supa bitch wid a invisible cape : ngakak

Him eva get arrested? Cause him have that jailhouse wife thing on lock. Damn fag bout don.

1. Everybody know seh dog a use hopie fi do him drugs run a Canada….hopie is still in da pic cause a she pick up the gyal dem frm airport Nd than do the distribution collect the money than find ppl fi carry it go Jamaica guh gi dog ah di young gyal a run tings now she get multiple million dollar house pon di hills Nd him buy har brand new BMW wah day a she spen dog money hopie make dog money but cyah touch she affi ask first… plus frm wah day dog a move like him dah pon ee borderline

2. These two old fools need to go sit down bout super dog!! A not even puppy that.. Yanique you tek Kevin”hopie brother” you tek joe dawg “hopie ex” and you mean fe tell me you tek her ugly baby father to..gal how you long eye fe money so no ambition all u do a run down car, bag and shoe and nothing behind it. You and hopie is a disgrace everyday uno get up a drop ‘wud’ over this germs!! hopie you a big woman run weh the puppy and go take care of your kids.. as far as I can see you have no REAL friends cause them would tell you what you doing don’t look good!! hopie I’m sure u can do with out dawg at least you have a business mind unlike dominic weh dunce like bat and just a look fe the next man with the highest bid!! If the puppy run her out a back in the one room she gone bout house pon hill she wish kmt! None a uno anuh winner you both are a disgrace.. Its a shame what money can make people do cause just looking at the puppy my skin crawl..uno can fool some people with uno false pretense but not everyone!!

3. The man nuh ramp fi beat domanic and put her out if she ever diss hopey. Not a bmw is har Aunty own. Man nuh ramp fi cuss har how she ugly and fling har out and she deh mobay all bout a sell pussy till di sorry fi har and call her back. All gyal come a di apartment to the man and she haffi peep thru window like the nosey Neighbor. Hopey a di boss. You haffi wait till Christmas to get a good shoes. You living a lie