WHY DEM A BADDA SHERI?

0 thoughts on “WHY DEM A BADDA SHERI?

1. Met is a man Sherri a look no pay har nomind she just send this out so she can check if him have no woman Sherri dem think u fool hehehe

2. My girl di man inna di picture a yo long lost fadda…memba him u no memba when u did little him use to rock u to sleep at nite….him a try rebuild di daughter father relationship…..Link up zeen my girl…..

3. JESUS WEPT ON CALVARY CROSS, RIIIIICCCKKKY WHEY YOU A DO PON JMG? JESUS WEPT ON CALVARY CROSS, RIIIIICCCKKKY WHEY YOU A DO PON JMG? :tkp

1. :cd :mahongintip :cd @ SWEET comment…….is the wrong person him mek have him pic because fi har brain nuh normal and she is a stalkerrrrr

4. Senda beat me to it tuh rass. Every mumma rass thing Sheri Lee post. Eating Ice, went to church, going to the dance, cooking turkey neck, and now man ah call you from strange number. Tek your rass to sleep my girl, nobody dont care you lucky somebody want you if the man is really texting you. Please I do believe you are DELUSIONAL!