WHY NICKIESHA DONT GO LEARN ENGLISH OR GOOD PATOIS?

10 thoughts on “WHY NICKIESHA DONT GO LEARN ENGLISH OR GOOD PATOIS?

1. She need to go bag her face now Mon,what a day when the tables turn she better go chuck off…me nuh see what she a hype with Marvin for cause she and him both broke and hungry and neither one of them live somewhere good.a so she did fight off her baby father Rickey baby mother and take him way.is her habit to run up in people life and up to now she nah bingo and the girl left Ricky to her and surely doing bigger and better than him and nickeisha way not even buy school book for her son and nuh have a proper door on her room.

2. ”They has no child together” …Twang she a twang eno cause dat has ina real life have on bout 50h..country girl if u dont go sit yourself down u si :ngakak

1. ************Sher if yuh waa talk di tings sen onnnnnnnnn**************
      Nickiesha too nuff and plenty before u go mek di man UPGRADE him family to a commode :travel

3. how the phuck yuh spell de person name wrong when the name deh right infront yuh concubine eyes,dis harlot cant be real no sah she caan dunce suh

(Simplicity Soon Sign In )