WHY NOT JUS CUSS DI MAN ONLY?

Diss p**y mouth boy weh love address haffi make him dutty Gyal know the germs he is & love f**k unprotected a hope you Gyal go check up wid u Durty self

8 thoughts on “WHY NOT JUS CUSS DI MAN ONLY?

1. Is him woman send dis in unda sikes??? Cause if it’s the Drecey girl…. at least she would block out her name. I’m assuming. Smh. Idle eeh. Fayva eediat.

2. Hi
    Some man a johncrow inuh look pan dis nasty gal want style the woman
    & look pan r to nuh
    Some mon nuffey make sum waste gal get a f**k
    Because look ow him woman nice Kmt

3. Mamacita: why him woman woulda do this? Sometimes unu fi bill mon why it can’t be someone else screenshot shot it and send inn..Kmt common sence

4. A dat me a seh y him woman woulda Sent this inn.. some a dem man yah a crosses enuh dem f**k anything tpc
    My girl when you see this don’t even argue wid him because man Suh f**king lie dem nah admit it.but dah gal deh need a f**king slap she brite bad

5. A dat me a seh y him woman woulda Sent this inn.. some a dem man yah a crosses enuh dem f**k anything tpc
    My girl when you see this don’t even argue wid him because man Suh f**king lie dem nah admit it.but dah gal deh need a f**king slap she brite bad

6. Cute couple.

Girl don’t leave you bbc man fi mek de slut dem rejoice!

Set a doctors appoint do de two a unu one time. Don’t sleep wid him till test and counciling completed. Give him the ‘this is you last straw’ speech and gwan LIVE. These jezebels happy when yu sad.

7. This is not surprising at all, he will continue to cheat and have unprotected sex. His friends are the same, they have them nice woman a yard and messing around with some low life. Girl go see a doctor and practicing safe sex because you know your man is a piece a shit. He fuck anything with a frack tail.

Leave a Reply to MAMACITA Cancel reply