Yuh see dah likkle renkin’ gal deh name Robyn Rhianna Fenty!!!!! Dweet Riri, dweet!!!! Mi like it!! Mi granny wudda say “dem too eps, nuff and brightttt!”
dat good fi har…brite. Why dem think sey dem can tek set on rihanna?
Met did you hear that the girl that was beefing with riri recently has lost her contract with adidas? I’m certain I saw some news like that on FB last week. Let me look see if I get the link…
Noontime it’s true. Rihanna gets paid to be BAD! Teyana Taylor should a know better & once she brought the DV pictures in she did a dis-service to other DV victims. She deserved to lose that contract!
No Noontime, dem figa seh superstars don’t have feelings and aren’t allowed to respond accordingly. Ah hope Ri neva change, give it to them every time..
YES RIRI GI IT TUH DI RED EYE GAL BOUT GIVE TO PEOPLE WEH NEVER OWN ONE. GUH EARN YOUR OWN MONEY AND BUY YOU OWN FOOL. YOU NUH SEE SEH DI GIRL SEH SHE NEVER PAY FOR IT, THAT IS THE PERKS OF BEING A SUPER STAR, GWEH DONT MESS WID WI/CARRIBEAN PEOPLE WE NUH HOLD BACK.
eject reject :hammer riri nuh hav nuh manners ooooooooooo
Yuh see dah likkle renkin’ gal deh name Robyn Rhianna Fenty!!!!! Dweet Riri, dweet!!!! Mi like it!! Mi granny wudda say “dem too eps, nuff and brightttt!”
my granny wuddah seh “eggsup n brite” lol
WNPP ow yuh oldin up mama :peluk
red eye fi people tingssssssssss a dat rihanna shudda tell har
Ri Ri answer her proppa!
Lawd THAT is why love Rihanna!!! Bwahahahahhaaha
eject u reject mi spinal cord dis mawnin_____________________________________________________:tkp
a suh yuh dip up ooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Aye Dios mio_________________________________________________________________________________ :hammer
Uno think she easy, she gives a lot she and Taylor Swift, it’s just because them some times don’t board cast them giveings, but they do.
dat good fi har…brite. Why dem think sey dem can tek set on rihanna?
Met did you hear that the girl that was beefing with riri recently has lost her contract with adidas? I’m certain I saw some news like that on FB last week. Let me look see if I get the link…
Noontime it’s true. Rihanna gets paid to be BAD! Teyana Taylor should a know better & once she brought the DV pictures in she did a dis-service to other DV victims. She deserved to lose that contract!
Only riri can set them straight……begging a$$
http://thegrio.com/2013/12/05/teyana-taylor-dropped-from-adidas-after-questions-raised-over-twitter-dispute-with-rihanna/
they’ve been so accustomed to bullying ppl that dem shock when they get answered back in an equally offensive manner….
No Noontime, dem figa seh superstars don’t have feelings and aren’t allowed to respond accordingly. Ah hope Ri neva change, give it to them every time..
:ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak _____________________________________mi baddiiiii ansa dem badgal riri
She lucky Ri was being polite…ole red eye monkey..
YES RIRI GI IT TUH DI RED EYE GAL BOUT GIVE TO PEOPLE WEH NEVER OWN ONE. GUH EARN YOUR OWN MONEY AND BUY YOU OWN FOOL. YOU NUH SEE SEH DI GIRL SEH SHE NEVER PAY FOR IT, THAT IS THE PERKS OF BEING A SUPER STAR, GWEH DONT MESS WID WI/CARRIBEAN PEOPLE WE NUH HOLD BACK.
POOOOWWWWW.
Pisces always a kill them oh so softly…luvz it.
Pisces people have a very sharp tongue ana even sharper tempa
DUTTY BITCH
Eject Reject and wi not giving no parachute roun here DWL. Rhi Rhi a di poor people Governess! BadBossBitch
OUTTA ORDA THE WHITE GAL OUTA ORDA NAH NO MANNERS RIGHT FI HAR