WI LOVE RIHANNA BADDDD

0 thoughts on “WI LOVE RIHANNA BADDDD

1. Yuh see dah likkle renkin’ gal deh name Robyn Rhianna Fenty!!!!! Dweet Riri, dweet!!!! Mi like it!! Mi granny wudda say “dem too eps, nuff and brightttt!”

2. eject u reject mi spinal cord dis mawnin_____________________________________________________:tkp

a suh yuh dip up ooooooooooooooooooooooooooooooooooo

3. dat good fi har…brite. Why dem think sey dem can tek set on rihanna?

Met did you hear that the girl that was beefing with riri recently has lost her contract with adidas? I’m certain I saw some news like that on FB last week. Let me look see if I get the link…

4. Noontime it’s true. Rihanna gets paid to be BAD! Teyana Taylor should a know better & once she brought the DV pictures in she did a dis-service to other DV victims. She deserved to lose that contract!

5. they’ve been so accustomed to bullying ppl that dem shock when they get answered back in an equally offensive manner….

1. No Noontime, dem figa seh superstars don’t have feelings and aren’t allowed to respond accordingly. Ah hope Ri neva change, give it to them every time..

6. YES RIRI GI IT TUH DI RED EYE GAL BOUT GIVE TO PEOPLE WEH NEVER OWN ONE. GUH EARN YOUR OWN MONEY AND BUY YOU OWN FOOL. YOU NUH SEE SEH DI GIRL SEH SHE NEVER PAY FOR IT, THAT IS THE PERKS OF BEING A SUPER STAR, GWEH DONT MESS WID WI/CARRIBEAN PEOPLE WE NUH HOLD BACK.

Leave a Reply to Miss Jamaica Cancel reply