WI STILL NAH LOOKKKKKKK…..HARM

Jody from New Jersey tattoo the boy name Dwayne pon here harm an Jody from Oliver road Rockfort tattoo Dwayne name on here side as well him have the gal dem head away big up YH self p***y scammer Dwayne

dwayne

26 thoughts on “WI STILL NAH LOOKKKKKKK…..HARM

1. Dwayne stop send in u self them gal here a real duppy story na no clothes Dwayne u did look better when u never bleach now u flava wet rat

2. Real player goals though!Having several ladies tatoo ur name!!Ain’t even gonna hate or shade yo!

3. Dis a di ugly buddy bwoy weh di pon site earlier dis year. Di one wid di mawga, ashy buddy wid di bump pon it. Dwayne stay away from the bleach and away from social media cuz a yuh a sen in yourself.

4. Wait a nuh this boy deh wid the bleach out face gyal name kandy hype weh everyday she a post up him pictures pon har page the mad gyal

5. No sah Dem Gyal yah need to go take a good check up on the rate a how him a gwan. The last tiMe mi Inna one shop pon di avenue n here say him give a Gyal HPV. Women stop be a fool, big cocky is not all to risk unu life. Leave di duty dawwg alone. Him n “Kandy Hype”make a perfect couple. Whether him Can f**k good or suck good. Check y’all self before y’all deck ya self.Real women do real shit,

6. Lady’s y’all nice women find a men that really mean y’all well not this scumbag disease looking dick nigger you guys stressing about.He already married living with his wife, have his baby mother, dating Jody quit some time, Simone as poochie, Kandy hype, Samantha, Ranae,and a quite few more lol. No sah dwbcl

1. Uno can come off a the youth name now smh pussy come Fi f**k make the youth f**k go suck uno mada an GEWH BBC

7. Uno need to leave Dwayne alone cause kandy hype an the youth not together smh uno just live pon the youth name suh make the your f**k cause pussy come Fi f**k after ano man the boy a f**k suck uno mada cause nuff a uno weh a comment an chat him Goodas f**k uno too BBC

8. As far as me see this all who have bad comment to say is a guarantee them a one wey get f*k n dump. Dwbcl star Bwoy Dwayne a beat di Gyal Dem bad

9. Dwayne if yuh deh with kandy hype run fast har pussy full a crosses she salt bad is either her pussy kill you or it send you to jail for a long long time every man she tek t go to prison or she call Immigration on them when dem wah lef her are you turn drugs head like har babyfather she wicked she make them deport her son father she don’t work she live off the government bitch never work a day in her life

10. Dwayne kandy hype seh yuh want up her body and any man that f**k her have to suck her comfortable pussy Dwayne yuh start eat outa pussy like plate now

11. Kandy is not dwayne type she nuh inna dwayne league anywhere you see dwayne you see Simone him love up and want up Simone kandy can’t walk in Simone shoes you people crazy big up dwayne and Simone

12. Move ur bc, everybody kno a u write this simone, bout bwoy waah yuh the bwoy walk n f**k everybody all a look ur fren dem..man clown weh a mine di bwoy n him a work go pay attention to ur life weh sad nuh bc…yuh lie like amarie…the bwoy lay down ina kandy bed weh him a tek ur money a mine…girl get the f**k up n get some self esteem its on empty.. dummm f**k…

13. Muckey pussy kandy dwayne could never want you bitch yuh nuh see mi man make a video and seh gyal a put up him pictures and him not even deh wid dem a you him a talk slut bitch yuh obsessed with dwayne and him nuh want yuh yuh nah get a dime from a stepfather you looking for dem kids no bitch him seh yuh not him type plus your broke go get a job bitch and then you can talk to yuh nuh see mi well cute and neat yuh body soft and shaky when yuh mother give yuh porridge she never mix it out cause yuh Lumpy Lumpy like wah

14. Muckey pussy kandy dwayne could never want you bitch yuh nuh see mi man make a video and seh gyal a put up him pictures and him not even deh wid dem a you him a talk slut bitch yuh obsessed with dwayne and him nuh want yuh yuh nah get a dime from him a stepfather you looking for dem kids no bitch him seh yuh not him type plus your broke go get a job bitch and then you can talk to me yuh nuh see mi well cute and neat yuh body soft and shaky when yuh mother give yuh porridge she never mix it out cause yuh Lumpy Lumpy like wah bitch go kick rocks barefoot

15. If mines mucky urs 2, di all a we a get f**k without condom dum b!*ch, go look bout ur greencard n get a status in america, ua cuss over man…the tax money weh u get off ur 2 dauta dem u done it pon it him worthless trash…a mine bc bwoy, a weh day u post pic wid him tru u waah yuh face pon pink wall…who does that handicap…u deh a merica 4rm the apple sweet n mek fool a ur self…yuh nuh see me man ina gud work a airport n naah help u wid ur papers…b4 u argue ova everybody c**ky pay attention 2 ur dauta dem idiot….

16. Bitch you have nothing on me you need to find a real apartment and get out of that dirty project that dwayne say you live in I’m supposed to post a pic with me and my man that’s my man and if you look on his page you see he also posted it bitch you never got a picture with the man much less him never even put a picture with you on his page Big Empty Glass bottle that drop on Mash tax money lol no bogshit thats you you so tacky dwayne on his page disowning you and you on here arguing over a man that don’t want you laughing stock Kandy social media monkey go find a job bitch

17. Kandy move yuh stay bad self dwayne give yuh couple careless f**k that you pay for and you start putting up his picture on your page and swear you a wife and a you him like lol Saad soul girl man gate lock pon yuh yuh look desperate bad fi a man low self-esteem no class bitch I’m laughing at you

18. Hahaha wooiiieee kandy you need a jod for real man everybody tell you the same thing your son and daughter most be ashamed of you no man not going to stay with you in that condition you in don’t care how you try to mine them you family most be ashamed of you lol your baby father hate you go to church and serve the Lord man is not for you fb tired of you Dwayne don’t want no one him a live him life so yall need to stop lol

19. I can’t stop laughing at these comments though. Really of a fact a can’t be two women who have kids carry-on like this over a Bwoy wey disown all aunu. I really believe Kandy!!Dwayne a f**k all of you guys unprotected. So to all the women Dem wey get f**k. Make sure to get tested n come prove to pink wall unu pussy clean not only HIV/AIDS test but all the other STDs test. Unu fool nu f**k a siddun a beat up unu chest over something that doesn’t even belong to none of y’all stupid bitches. Yes kandy affi pay for fi cocky n Simone is the bleaching supplier, n the rest must supply something like else wet mi nu know

Leave a Reply to yardielovethug Cancel reply