WIFE BEX HUSSY CARRY MATEY GO GET KFC

7 thoughts on “WIFE BEX HUSSY CARRY MATEY GO GET KFC

1. Him probably nuh tech she out nowhere in God knows how long and a carry out dis ooman. At least it a cheap meal.

2. I feel sorry for her. You can hear the pain in her voice. But lady get dressed and take out yourself and take care of yourself. I am speaking from experience. When my own started with him side gal dem…no amount a bawl mi bawl or cuss mi cuss stopped him. It was almost as if it energized him.

So mi just wake up one day and say that’s it. Cut my hair in a one short style. Man stress caused me to lose weight but it fit me and mi body tun right up! Mi start go out. I revamped my closet and book my weekends out with friends and family every weekend. Now him nuh stop run back a mi. Now him a complain how him feel like him haffi join line to get my attention and how him feel like mi have man…maybe? Maybe not!

Ladies time for us to turn the tables.

1. Ok goodie.

Sometimes we need a wake up call fi recognize our worth.

Look now, him head a hurt him lol lol

These men u see.

Dem again some of the women know the man have him good good wife and still a hide n fuck them so IDK..

2. Same suh! My relationship looked like it hit a wall until me fly out for a weekend and no link him at all… Reach back and no link him either. He saw me, I blew him off. By the end of week, the ring was there…

3. Wife?? Yuh really make the next woman see u a act out so? Like seriously? Dem ya bumbohole man ya really put we through things enuh but guess what? Men Don’t Love Women Like You. Read the book. Reset and go again.