WIFEY SEH HAR PRINT HAFFI OUT DERE…….. WHILE MATE SHADOW IN DERE

Sheree Everblessed Rose

Yesterday

1470250_753002014725924_1027086530_n-Optimized
YES US AND LOVE WE GO TOGETHER….DEM AH GUH TYAD FI SEE ME FACE..SO FOR ALL WHO WANTS HIM TO COME TO THE PARTIES BY HIMSELF..OONUH SIT THERE AND WAIT..YES HE DRAGS ME BEHIND HIM EVERYWHERE HE GOES..SINCE THATS HOW Y’ALL PUT IT..SIT THERE AND WAIT FOR ME TO STAY HOME..THAT WILL NEVER HAPPEN..RUN WITH DAT NOW AND GUH TELL YUH SO CALLED FRENZ DEM PON PHONE DAT..TELL DEM MI NAAW STAY HOME!!! AHBAYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!
Like · · Share
Sheree Everblessed Rose, Judith Roberts-Stylist and 18 others like this
Mary Ann Johnson Lol..

Yesterday at 2:18pm via mobile · Like
Sheree Everblessed Rose MARY U DONT EVEN KNOW HOW DEM BRITE

Yesterday at 2:19pm · Edited · Like · 1

Mary Ann Johnson Wow..home wreckers

Yesterday at 2:20pm via mobile · Like
Sheree Everblessed Rose MARY THEY ARE WORSE THAN HOME WRECKERS…….AND TO KNOW THESE ARE PEOPLE WHO EATS AND DRINKS WITH ME ON A REGULAR BASIS….YET THEY HAVE THE NERVES TO SAY THEY WANT ME TO STAY HOME AND FOR HIM TO COME ALONE TO THE PARTIES..YUH SEE MI DYING TRIAL!

Yesterday at 2:22pm · Like

Mary Ann Johnson Woooow..

Yesterday at 2:23pm via mobile · Like · 1

Victor Miller nice couple

Yesterday at 3:22pm · Like

Leanna Hamilton Perfection!!! Both compliment each other nicely.

Yesterday at 4:11pm via mobile · Like

Patrice Urquhart those women are vicious! They are envious of the bond that you both have!

Yesterday at 4:12pm · Like · 2

Sheree Everblessed Rose PAT I’M GONNA GIVE YOU A CALL SOON!

Yesterday at 4:25pm · Like · 1

Arleen Ralph Lovely Picture!!

Yesterday at 4:26pm · Like ·Sheree Everblessed Rose THANKS ARLEEN…I APPRECIATE THE LOVE YOU ALWAYS EXTEND TO US!

Yesterday at 4:27pm · Like ·

Bridgette Harrison Dwl Roses yuh nuh easy enuh , give them a run fi dem money mi fren

Yesterday at 4:29pm via mobile · Like · 2

Arleen Ralph I call it as I see it Sheree Everblessed Rose

Yesterday at 4:29pm · Like · 1

Sheree Everblessed Rose THANKS AGAIN Arleen Ralph….

Yesterday at 4:31pm · Like

Arleen Ralph Anytime

Yesterday at 4:40pm · Like · 1

Gud-up Georgia Walters Very nice couple

22 hours ago via mobile · Like · 1

Sheree Everblessed Rose bless up walters..thanks girl!

22 hours ago · Like

Sidonie Thompson Yup!!!!!

20 hours ago · Like · 1

Bess Georgia talk di tings((((LOUD))))

17 hours ago · Like · 1
Colleen Colo Colo lol behave, you guys r looking lovely

8 hours ago · Like · 1
Andrea Curate dwl mek u terrible suh?

6 hours ago · Like · 1
Sobrina Duncan lol a who trouble u ma!

13 minutes ago · Like · 1

Sheree Everblessed Rose SABBY…DEM IN AH TROUBLE WID DEMSELF BOO!

0 thoughts on “WIFEY SEH HAR PRINT HAFFI OUT DERE…….. WHILE MATE SHADOW IN DERE

1. Done wife hear this follow u husband or u lover go to every party no mean him ago stop cheat pon . If the man is not faithful man nothing can’t stop him from fck down the place ” anytime I have to follow my man everywhere that mean no trust i don’t want him!!!!

2. Met am i wrong ? If u can’t trust u husband or lover & have to tag behind him every move there’s no trust 🙁 just my thoughts & opinion sorry !!!!

3. Now ppl would run & say we talking negative . The only thing said wifey wise up it’s not worth chasing down a cheetah it’s the fastest in the animal kingdom that’s why no one has it as a pet 🙁

4. It doesn”t matter how you slice it or dice it, a cheater is a cheater. She look old enough fe know say dat you can”t treat cancer wid a Band-aid !!

5. ctfu@the title
    nuttin no wrong wid she and him a par if a so them get along oh well. gal watch ooman wid man and want dem based pon the ooman livity. me no wrong har me and my man haffi do whole heap a tings together or we cyaa work. partners if him want go see some gal shake dem ass so do i lol

1. Insecure. Annoying. Mi nuh waan nuh woman weh ago tag mi suh. Mad to raas. Before yuh deh back a mi every weh mi a guh mi stop go out. Full stop. I swear.

1. Good den tan a yuh yaad…LOL! nuh badda tek mi on please I beg.

I see nothing wrong with if a man takes his woman out with him. Now I can see if a she a push up harself and him a complain but from the looks of it a di mate dem a complain cause dem caan get dem alone time wid him.

If har man want tek har out mek him tek har. A suh it fi go…my man nuffi itch up in a club without me. Wha in deh him a look fah? cho yah!

2. who say me a tag him…..dwl man insecure so till. so dats why yuh tun it roun pon dem so dem no want yuh leave dem sight. me no fraid a security and peace a mind….

6. LISTEN UP OONUH HAVE IT WRONG TOTAL MISUNDERSTANDING ……OONUH NUFFI LOVE RUN EEN PAN EVERY STORY SUH……….IT NUH HAVE NUTTEN FI DOOH WID NUH MATEY NOR INSECURITY…PEOPLE NUH BADDAH WASTE OONUH PRECIOUS TIME YASSO…BETTER MIX UP OUT DEH… THIS ANNUH MIX UP NO WAY SHAPE NOR FORM TRUST MI………IT NUH HAVE NUTTEN FI DOOH WID NUH MATEY NOR DEM KINDA FOOLISHNESS DEH…..SMADDY JUST NUFF AN NUH HAVE NUTTEN BETTER FI DOOH….OR MAYBE THEM THINK SEH EVERYBODY LIFE MISERABLE LIKE FIH DEM OWN….. MISERY LIKE COMPANY..TRUST ME PEOPLE NUH WASTE OONUH TIME YASSO AH TALL…MI NUH INNA NUH BADDERATION……..MI UNDERSTAND WHY OONUH AH COMMENT SUH….BECAUSE IT LOOK AND SOUND LIKE A MIX UP AND DEM SOMETHING THERE… MI NEVVA KNOW SEH IS A PROBLEM NOWADAYS WHEN A COUPLE PARTY TOGETHER……A YEARS WE AH DOOH THIS AND WE NUH HAVE NUH PROBLEM WID IT …. OONUH THINK SEH AH WIFEY AND MATEY MIX UP… DUE TO HOW DEM BRING IT ACROSS TO OONUH BUT OONUH WRONG….PEACE… LOVE.. AND BLESSINGS STR88888888888888888!!

7. well lady for a big woman if somebody have a problem with you and your man going out together you should address them and not blast your business on the internet soo we can interpret it how we feel like cause a suh it look.

Leave a Reply to Met Cancel reply