WITH FRIENDS LIKE THESE

MI NUH KNOW IF IT LEGAL FI MAN MIKE AGE WEAR FLAMINGO PINK BUT MI SURE KNOW IT ILLEGAL FI WEAR DEM CHAINED CREP DEH AND YUH IS NOT A ROCK STAR MIKE…SHELLYCURRAN YUH WICKED LONG TIME :alay

7 thoughts on “WITH FRIENDS LIKE THESE

1. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak She wicked fi true :ngakak an tell lie pan Jesus slippas :ngakak :ngakak

2. @Met, no! Yuh ah gwaahn bad! Ah mean, lizard man outta awda, still; but yuh been carrying on velly badly!

3. PPL wicked ehhhhh..
    This man look a hot mess in all the colors of the rainbow.
    He shouldn’t be wearing that shirt and that shorts together..

PPL its ok to not like and comment on all your friends/ so called friends page…. its ok!!!!!

4. No sha! How some gal stomach so strang. Wey the rass dey pon this gully monkey, except 2 shilling fi knock. If mi neva know him, me woulda a see him and offer him something to eat. Dem a gal a look inna dat dey face a night time. 40 farrid roxy and moon face lauren. I tell you, FB & Instgram a one a the most lying forms of social media. shellyann curran, you just blaspheme, fi a compare this reptile to Jesus good, good slippas. You too wicked.

5. Inspite a him looking suh. Roxanne u really go out wid mike looking like that beside a u and u say u all tht and u hot gal. No girl wheel n come again. U nuh only wicked to mike u wicked to yourself. Mi nah go no weh wid nobody looking like tht worse me other half, beside a me mix match and looking like the color wheel. Man look like a bowl a trix cereal. Gal u too good.