WOE KITTY MI KITTY KITTY WHERE ARE YOU SO LONG KITTY KITTY YOU DRINK MILK SO GOOD

Man expresses desire to be like kitten………….MEK SURE UNNO LISTEN OO..AN WI WAA KNOW WHO DIS MAN ISSSSSSSSSSS…
kitten-drinking-milk

54 thoughts on “WOE KITTY MI KITTY KITTY WHERE ARE YOU SO LONG KITTY KITTY YOU DRINK MILK SO GOOD

1. Top of the morning brethrens and sistrens! Lawd a massi dis a man mash up mi meds inna di bright Monday mawning yah. Den a how dis yah kitty kitty sound so outta breath? Get physical fit and come knock pon mi door :salahkamar

2. Hey morning everyone mi say mi caaaa stop laff di man say meow here kitty kitty only a Jcan could come up with this shit lmaoooooo
    Met a no di stairs him say she fi siddung eno a di “stage”

1. mi nah seh anedda wurdddddddd caw mi noe mi nuh ediat dat raily soun like em oooooooooo…met mek a tek a seat til di ppl dem reach :shutup: :table:

3. @Met, u might as well state u speculation as to whom u tink it maybe..What a man brazen and iggle?? How him obsess wid licking suh?? Me caan manage him woieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!

4. Met why you never warn me before i opened it………hahahahahahahahahahahahahahaha my belly. I nearly drop off the people dem chair at work hahahahahahahahahahahahahahha. Mi waan know ah who too him serious badd

5. Met and Metters good afternoon, mi just a cum, Met mi know this off topic, but yuh nuh hear seh, immigration run in pan Toya dem , and gone wid Wengy and Aunty Patsy a Florida, mi hear them guh a the house 2 times. check it out Met, Ft Lauderdale peeps run it.

6. Heh haaaayyyyyy, Kitty kitty, a weh u did deh so long, a waaa set mi dog pan u mek him tear u to pieces, bout u a meow! Lmao :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

7. Blessed good evening Met and all others.
    I laugh until my belly hurt.
    This man sound as if he is masturbating at the same time. :ngakak :ngakak
    This waan sound like Frankie Lexx. minahnoe yuhnuh. It sound like him fi true.

8. this man is funny as hell how the hell she ago FLING the whip crème inna her P***y tell me know, no man him good bad me want hinm come climb my stage and drink the milk DWL

9. Lawd a mercy percy!!!! the first person came to mind was the radio personality wha love shake him tamboreen….pardon mi please unno nuh badda stone mi in, yah duh mi a beg unno

1. Metty yuh know sey yuh are being careful but I don’t blame yuh cause fi him tongue longa dan unda mi mumma (pun intended) when fi him tongue start lash…mawsah!

10. Blessed good morning Met and all others .
    I had to go back and listen this again :ngakak :ngakak :ngakak
    Mi sey if a nuh Frankie Lexx a Bunjie, the voice sound like one a dem.
    ( maybe before Bunjie turn christian)
    :kr If yuh waan mi fi be yuh man ,mi wi be yuh man if not mi wi be yuh kitty kitty, Meowwww :kr
    I am so sorry for this man when his identity is revealed. :ngakak

Leave a Reply to Met Cancel reply