WOMAN SEH SHE WANT A WHITE DOCTOR

WHEY NUH HAVE BROWN TEETH CAUSE SHE WHITE AND DEM NEED FI SPEAK ENGLISH. CANADA A GWAAN WID BAY TINGS

5 thoughts on “WOMAN SEH SHE WANT A WHITE DOCTOR

1. Mi nuh know dah gal yah but mi hate har…tell hunnu bout white ppl dem evil nuh bloodclaat…. a shoulda only a brown person fi save har f**king lilly picney an mek mi see wah she woulda duh.

2. She fava dawg shit. Dis bitch is a racist. To de amount a Doctor wey inna dis country, you have de right to pick, choose, and refuse if you want a black Doctor, chinese, indian, etc. Dis country a nuh like Sudan wey a only 3 Doctor inna de whole country. I agree wid de young miss wey put de bitch inna har place. Mek she gwey! A attention she a look.

3. I’m not surprised that she would talk like that. I live in Canada and maybe some people might think that we don’t have a racist problem in this country, like how it is very open in the united states. One thing she has to realize is that Canada was made up of immigrants coming here to build it to make it what it is today. They (europeans) forget that even they came to this side of the world from Europe and are not indigenous to Canada but the native Indians. Canada does not belong to them, they got it by robbery, rape, killing. Ask a native Indian about when they arrived here and what they did to get Canada. Some Europeans must learn their REAL HIS-STORY about them and their forefathers!