WOMAN STABBED AT GOOD DINE RESTAURANT

CRIME SCENE

Woman, 32, stabbed in torso during domestic dispute in Bronx restaurant

The woman was stabbed at The Good Dine Restaurant on White Plains Road near 223rd St. in Wakefield, the Bronx, early Thursday, according to cops.
A 32-year-old woman was hospitalized after she was stabbed in a Bronx restaurant early Thursday, police said.

The woman was knifed in the torso by a 38-year-old man during a domestic dispute in The Good Dine Restaurant on White Plains Road near 223rd St. in Wakefield around 4 a.m., police said.

She was taken to Jacobi Medical Center where she was expected to survive, according to the officials.

It was not immediately known what spurred the attack inside the Jamaican and West Indian food eatery, which closes at 11 p.m.

0 thoughts on “WOMAN STABBED AT GOOD DINE RESTAURANT

1. Mi still a try fix mi brain fi figure out how the eff somebody just apprach a woman and duss stab dem inna dem torso ..

smfh either infidelity or money prablemz member

2. A bully got dragged inside the other day, now a stabbing tek place outside said location. That spot is on a roll…wid one more 3 fi set it off.

3. Kirk massop dead inside.
    Out deh too. Shelly andNdbum bum throw bottleout deh kerry ann get drag out deh bad dime a crosses

4. Suck pussy ernie stab asha over her money , the word on Di street him owe her money n shi ask him bout it n him rush har , he’s a pussy ass coward wat the f**k nigga guh look a wok a Di gal money yuh want come kill har over an left har two pickney , u going to get wat u deserve ..

5. Unuh bad pon di lyin eee…a bex di gal bex caz ernie come in a good dine wid nxt gal n she start war him n stab him 1st suh him bore up di gal

6. EXACTLY!!! 1 DON WENT TO GOOD DINE WITH A NEW GAL AND THE BITCH MAD (CAUSE SHE THOUGHT SHE WAS THE ONLY SIDE BITCH) GET VEX AND HYPE UP PON THE MAN BUT A SHE STAB HIM FIRST SO HE F**KED HER UP AFTER,,,,,,, UNU TOO BLOOTCLATT LIE MAN

7. N sah this is more than I can manage so weh wifey routie dehall that brand he by her him need bail and lawyer money now..

8. Met!!!!! Ernie one don stab up asha-ree that bitch is a stalker give the don money and when she see a next woman she want it back. Ruthie is just a baby mother that’s it. One don live with his wife and kids and that’s #facts

9. Good Dine has great food and nice people that work for them…..that could be the reason that so many run into each other at the peoples restaurant. People need to not take their f*ckry to the people place!

Quena-_

10. Ernie is a “Big Pussy” all him do is walk and eat the gal dem pussy and beat ‘n’ box them up. Mi hear sey him push gal out of his moving vehicle, box out gal teeth, back gun pon Shawn Hype when him ketch him a f**k him babymother and have poor Shawn ah duh all sorts of things. The so called one don only bad fi some gal bout yah. How him nah beat nuh man bout here.
    Mi hear sey him cut up him self, the camera in Good Dine nah go tell nuh lie.
    Attempted murder is the charge, him need fi guh sit down fi a while and do some thinking. Him only act like this because nobody nuh f**k him up yet, but it was comming you could see it, and must be the fact that him family employed to law enforcement, mi hear.
    Ernie stop beat up the women dem, box and kick the man dem mek we see who is the real don.

11. HOT gal a true yuh a tlk him beat him baby madda n lick out di gal teeth, him walk n beat woman fi money wat Eva him can get, nasty ernie beat blood claat rutie all di time kick har rass outta him vehicle a 224 st him a woman bully him beat him wife karen daily an shi lock him up to suh this is not his first for beating women this one weh him stab up di gal nearly kill her weh she couldn’t hide like the others ,it was a blood baut him stab di gal wid no f**king mercy even if shi argue bout har money she dnt deserve that ,at the end the day he just has to face his consequences it’s no life going around beating women and treating them in that matter he’s a control freak and he just has to face what he have dun…

12. ERNIE WALK AN EAT PUSSY HIM WET UP THE GIRL BECAUSE HIM SEE HER WITH MAN AN NOW HIM STABB THE GIRL HIM FI GUH SUCK SOME COCKY NOW -)

13. So wait…..people just walk around with knives and shit???? So you’re in a restaurant an tings pop off and yuh know draw yuh knife an stab. Smh. Why are Jamaicans so undisciplined and out of control. Who does that??? Man or woman. I’m still waiting for tje full story. Smh

14. I’m surprised that many more people have not responded to this post especially women. All of dancehall knows about his behavior, I could bet if it was a picture of him flossing in a party everybody would be here singing praises to him. He is an abuser who’s abusive acts are well known through dancehal, where are the so called ” strong women” or “independent women” why are they not speaking out. You all should be ashamed……

1. Strong Independent women DON’T brawl in public places, known about town as common fowl,we don’t F**K common fowl, walk with knives, stab men unprovoked, and most of all WE DON’T MEK COCKY RULE OUR LIVES, HENCE THE TITLE ‘STRONG INDEPENDENT WOMEN’.

From what me read bout the two a dem I say F**k she, without shame. I don’t kumbaya with females just because we are females. If she provoke and assualt the man then the man have all rights to defend himself. Chances are a the same knife she use stab him stab har.

15. But….if what they are saying is true that the female stabbed him first, I wonder what he should have done….Should he not retaliate or just tek stab? #what is good for the goose, is also good for the gander#. #IF A SHE STAB YOU FUS, STAB OUT HER BOMBO# DEM OLE HOOLIGAN DEH, DEM FI STOP WALK AND STALK COCKY, FAIR IS FAIR….ERNIE MIGHT BE A LITTLE CROW, BUT YOUR NAME NUH WRITE PON HIM COCKY AND SAME WAY THE COCKY AND THE TONGUE SWEET YOU, A SO IT SWEET SOMEBODY ELSE, UNU MOVE UNU BOMBO AND TAP WALK AND FIGHT OVER DEM OLE STRAY WEH COCK DEH….. :travel

16. Asharay, tek your stab and go siddung!!!! If a really you stab the man first over him ole unruly cock, you deserve your stab #Have sense,you have your two pickney fi live fah# #If Ernie no kill you, AIDS will#. At the rate of how Ernie going, all a unu deh pon overtime.

:tkp

17. The “streets” have it to say he cut himself…..well the cameras in Good Dine won’t lie……he needs to chill though….”kick ‘n’ box some ah di man dem if yuh a badman”…..as it seems Ernie is a bad gal, as a pure woman him fight…..lol

18. A doan wrong Ernie…him fi fuqq up the whole a dem….Just because dem like the freakiness, dem allow him fi do all manner of evil to dem…yea man, beat out dem rass #DEM FI HAVE SENSE# LOOK PON ERNIE WEH UNU MEK A BEAT UNU DAY AND NIGHT. They allow these things to happen; you soon see the two a dem tight again. Me a watch patiently if she is going to press charges and follow through. #UNU LOVE ERNIE SWEET COCK AND TONGUE MORE DAN HOW UNU LOVE UNUSELF, TEK LICK#

19. Asharay…yuh bitch yuh…. Yuh never kno ah suh Di pussy Di ago deal wid yuh…Patrick yuh love f**k inna Batty ??? Ah your turn fi dem f**k yuh inna yuh Batty an yuh Mouth … Ben ova an open yuh f**k mouth…

20. REBEL yuh tink if shi did know f**k batty suck pussy ernie wudda duh har dat shi wud hang around no f**king way,mother f**ker treat all a dem di same WIFEY routie n asha him nuh treat dem nuh different ,him live wid di wife shi freak to n seh shi go church n pay visit to asha n routie him freaky wid di hola a dem him suck pussy good lick out batty 3 some 2some di whole wrks a him dat f**king freaky him suh pussy claat ugly wid all these tings,anyways mi hear seh him bruk him hand after him stab up asha fi get leniency f**king wicked felony inna blood claat ,u suck mout erni patrick yuh blood claat inna good dine a fight wid Duran n yuh tek yuh crawb up all inna yuh eye n yuh Neva bk nuh blood claat knife but yuh bk knife n stab up di gal yuh is a Str888 pussy bad man batty gal, ernie a 10 yrs yuh fi get mek dem stab out yuh batty n yuh suck pussy mout …