WONDA KD SEH SHE NAH SPELL NO MORE FI 2017

Met please to Tell ms Wonda stop post old pictures bout me a bawl over har Wonda that picture was from 2015 when yuh duh yuh surgery and yuh did a live inna the hotel cause yuh never have nuh apartment and mi did a bawl cause yuh in pain and I had to leave you but since you wanna let it look like a recent picture I’ll Just say I was crying cause Ima miss the Bag. Please stop call mi phone I don’t wanna spell for you no more

15 thoughts on “WONDA KD SEH SHE NAH SPELL NO MORE FI 2017

1. Really I think KD a Wicked! She and kwesi a the same one,the minute the women stop mine them they disgrace dem, thunder roll and lightning gash fi yuh wicked KD! I hate a snitch bout yuh a send voice note hush ya Wonda, do what u said. Move on and this time keep your business to yourself hopefully you meet someone genuine but because them hard to find, until then don’t give them your all. Nobody is perfect but if tea fi spill don’t spill it because someone who was giving you everything wise up and stop make you use them. Bout you crying because you miss the bag, yuh fi shame wid you wicked self, cause you proud to say she a mine you and she cyaan spell, you should be ashamed. You don’t mean her no good, and you don’t used to shit because only frighten ppl show off say someone a mine them cause no way my man a give me money and me teck it and cuss him because it’s a given and if me ever buy my man a trainers or shades or whatever it’s cause we live like that, him woulda sound like a big dunce bat like you KD if a that him turn round a cuss say. Fi unuh case a bit extra cause aparantly she a do the tings fi get yuh tings, but that even more mean yuh fi leave the girl in peace cause she do more for you than a lot a ppl in your life past present and future will, you ungrateful wicked! you and the next birl kwesi need fi get ban from woman cause unuh hate them. There’s a lot of reason me nuh deal wid the lesbian ting but u and Kwesi def proved that girls are just as treacherous as man to BBC!

2. DEM WHORE DEH A JAMAICA EVER A LOOK PEOPLE FI MINE DEM MET… REGARDLESS IF KD A MAN OR OMAN.. DEM GAL DEH A GERMS ALL A DEM NONE A DEM NUH WAH WORK A JAMAICA EVER A LOOK HANDOUTS FROM FOREIGNER… BIG WASTE MATTER DEM.. WEH WONDA FI GET MONEY FROM BARE SCAM SHE SCAM MAN AND OMAN… SMH…

3. All this time me swear a KD have the money. No sa!!! WONDA u punni affi tun up fi u can stay ja mine smaddy weh liva foreign. N unnu done disgracing unnu 1 another now an just move on

4. Where wonda work so I can send my husband who live a Jamaica ova deh… first mi Eva see smaddy who is not a man living inna ja minding smaddy a farrin…. a wha dis…. fi har strap on game strong like bloodclat superman to rassclat

5. A good fi the 2 a them. The 2 a them did deserve each other and the 2 a them deserve this weh a happen to them. Everybody know kd chat every gal she eva talk to, until now she do tina the worst, all jamaica kd guh huh chat har how shi dash weh belly, an how she used to feed har, food a wah fi talk bout kd??? Samantha mouth stink and you still f**k har more than once n go back guh tell ppl. Wonda you sameone did message the girl bout kd tell you everything a bet kd neva tell seh she disgraceful like this. Mi wish somebody did have the screenshot a when she a dun yuh nasty bloodclaat. Seet yah now, wid all the money weh yuh hav kd still neva stay and you get worldwide diss. Nobody no sorry fi yuh, yuh too f**king stupid. You have a daughter and yuh neva used to go jamaica go look fi har so often but as yuh start talk to kd every minute yaah buy ticket and book hotel fi she come stay and the only ting yuh used to get a couple pairs a jordans. Unnu love attention too much, the way how unnu used to show off pon ig bout the love a unnu life lmaooooooo like nobody neva love yet. Unnu did fava ediot and unnu still and will always fava ediot dwfl unnu need fi mek this blow off and then go back to each other because nobody dont want unnu and in the wise words of wonda unnu are not perfect but unnu are perfect for each other. A the best thing that she eva seh because unnu is 2 attention seeking not used to nothing wannabes.

6. Mi tiink dem need fi stop all this now cause dem was lovers and its quite obvious they still are CAUSE why dem suh heated fi each other Mi nuh like dem relationship supm yah cause mi nuh wah bi di one fi shame if dem fi eva deh back cause dem use to happy and a enjoy one another company cause KD use to gi wonda money to and buy tings fi har but it only look like wonda gi more moneY cause har front look like it sell fast but UNU FI STOP NOW

7. It nuh look GOOD Wonda Stop And KD STOP unu was lovers and Unu use to look good together SuH stop ,,,,,,, PEOPLE if UNU can’t say done Just nuh seh NOTHING cause mi see worst Dan this and people DEH BACK cause fi some reason ME THIBK unu ago Mek back SUH UNU done Cause KD did happy wid Wonda a Gi har di money and wonda you did happy when KD a spend di money suh unu just look some more money and deh Back mi like 2 a UNU cause all a dis a Just Jealousy I was a big supporter in UNU relationship cause y’all did look good suh if wonda a cry to KD shi suppose to cry and if KD a cry to wonda a same thing suh KD just guh suck the pussy and Mek likkle peace nuh cause all a this shows yuh good wid yuh tongue

8. Wow I feel bad for wonda , just move on with your life wonda is not the end of the world @KD stop with the f**kery what u trying to prove ???? Dam ediot

9. @Anonymous 4:49 mi nah be bias but a wonda first send in the first post but KD gwaan like shi suh tough shi could just ignore it But shi affi show har girly side and send back this but den again the two a dem a gyal suh

10. See people and don’t grudge dem fi wat dem have…them use to post n gwan like shi a movie star a hype n look deh weh u no tell d ppl dem weh u a do a d small island fi get u money. So wa if a gal a mind a nxt gal eh…..KD musi tun up if u a mind gal weh live a USA. Big up u self KD fi have a stripper gal weh a sell her front fi mind u

11. Wait one darn minute…how the heck this miss me? But why Wonda a bawl…so KD really send this in? Then KD have the nerves fi a cuss couple nights ago bout how ppl up inna ar business :cd Mi have some reading fi do! :nerd