WORK PLACE HIGH STEPPING PATA CAT

grant-Optimized

Come yah met. This gal. Mi always see har Ina party a Bronx. She always deh a mingles a Fashion Friday. Ok so mi work a the court house. When me look no the gal get lock up fi a money from har work place. Now me always seh never judge a book by is cover cause when you see this yah gal a dance no body no step like har. So you a tell me fi keep up with Bronx high life gal a walk and thief. No man. Any body know har know what I am talking about. People too f**king red eye. Now a jail she reach before she go sell little crotches

0 thoughts on “WORK PLACE HIGH STEPPING PATA CAT

1. yes to rass the gal ever ina dance at one time it look like she did wah draw Fi Adrian. But after Adrian no wah that. Gal a shit square and har batty round. Old thief

2. yes this nasty gal use to deh with mi man warren. All when him left the gal this gal stalk him. Look how she act like she a good good somebody. Them too rass lickie lickie. How Yu fi thief from you work place why so you can go model. Gal you Lou

3. Wait a min. No the gal weh did or deh wid Milton this the boy weh have the gambling house and live a 216. This girl act too nice fi you seh she thief a lie you a tell. Not the “queen of har Castle” no man dem Bronx gal yah mi a tell you.

4. Don’t take a genius to decipher the writing style…u r a very strange person sender…u honestly may need counselling

5. Is what gwaan yah suh. Ok so she theif little money is what. Nuff a Yu a sell batty fi live high life. Go weh

6. Bloggers 1,2 & 3 never hear bout u mamacita..watch them with the birth certificate names. Sender the nice girl says to tell you that times are hard.

7. A suh NY ppl teef, is like every second person involved in some teefing business. I doan tinks I could feel 100% comfortable around any NY smaddy. NY ppl when unno gwine stop teef?

8. The f**king ugly bitch who wrote this.. Go look a life and go worry bout you husband weh no stop walk and beat you. You look like a f**king monkey.. You caan stop this girl no matter how you try you a gwaan like a fi har fault y the man Neva want you.. You f**king whore go suck you madda..

9. F**k Ya’ll, she will always be my bitch so who a worry over Warren, or a worry if she tief d money go suck unu self and low her. Some pussyhole informa need a bloodclate bullet. Try unu fi try step to her when unu c her in d streets.

10. now the lawyer will make sure he use his investigator to make sure we get youto get you so you don’t take what you see in the courthouse on social media, when you loose your job you will see, stupid move. my contribution will be $50

11. woooiiieee. Always see this girl in the laundromat washing clothes. No she couldn’t ask for a loan. Well what ever flouts ar boat. Maybe it was worth it. But how unno know seh is man the gal use the money mine. Jamaicans are so mix up.

12. This bitch floss everyday pon IG and thief yuh a thief ppl tings.. Stop model rock the look clothes dem now. No badda bring down the girl brand. Pray ice nuh send yuh back a Jamaica.