Morning hide mi I’d when posting Nswma dem a thief people real bad is over 4years mi a work wid dem an cant get a pay slip fi big government organization everytime mi an other’s ask all no we cant get it dem fi do better man dem have people a sweep over 1mile an a pay no 4gran per week so u no is 8gran a forth night an u no it just raise cause one time gone yuh coulden go machine an see 8 gran me no people who was doing it more dan 10years ago weh did a far way more dan what dem paying no we need some light to be shed on this non a dem nah come out a dem bed a early morning fi a sweep road 4 an 5 in di morning dem need to raise di pay yuh no how much ting can happen a early morning time when we on di road we need more money we need pay slip how du hell we cant get a pay slip from such a big government place mi say we cause a nuff a we a work there a nah get non if others should talk dem protss an dem polish it off bout miss understanding dem too rass lie we nah get no good pay at all–