Itsme him ah scamma fi true, cah him knoe seh when him dress up eena him itty bitty jacket di gyal will feel sorry fi him and buy him bout 1/2 doz inna fi him size :ngakak
yes angel she and another girl name kleo browning they used to live in brampton they were in jail and got deported her same one she is ugly but dress good
An soooooooo
Give us the real jest…
Wait him a scamma? And a dah bby jacket deh im have on? Im cuda scam and buy a jacket weh reach him wrist?
:hammer :hammer
Itsme him ah scamma fi true, cah him knoe seh when him dress up eena him itty bitty jacket di gyal will feel sorry fi him and buy him bout 1/2 doz inna fi him size :ngakak
Itsme yuh nuh si di man nah tek nuh wrisk inna him smedium (between small and medium) jack
Help help :malu :ngakak :malu
Didn’t she get deported from Canada if it’s the same girl selling her pu$$y international now I see
yes angel she and another girl name kleo browning they used to live in brampton they were in jail and got deported her same one she is ugly but dress good
I wonder what she did to get dip