YAK ALERT

km-Optimized

Dear met I would like for you to please expose this dutty gyal yah…..she a send me man naked pic of her pu**y and a this me find inna him phone today. …she is a big woman and her name is kerisha McLean. …

***MI TIRED A TELL UNNO SEH IT NUH FAIR TO ME FI A SEND CRACHIZ PICTURES MI STOMACH EASY FI SICK AND OUTA ALL A DI CRACHIZ DEM WHEY LAND INA MI BOX MI NAH LIE UNDER DIS LADY A DI WORSE….IT LOOK LIKE SHE HAVE A BOIL UNDA HAR UNDA HAR TEAR UP AND FRAZZLE OUT NUH DWEET! …IF DIS VIDEO DID INA U MAN PHONE U NEED FI LEAVE HIM BECAUSE HIM EYE HAVE A SPECIAL LIKE FI STAY BAD PLACES …………..DI LADY TAN BAD AND A RUB UP HAR SINTING PAN HAR LEGG DEM…IT YAKKIE BADDDDDDDDDDDDDDDDD***

0 thoughts on “YAK ALERT

1. :maho :ngakak :ngakak @ Senda If yuh man never give dat fugly thing up top him # yuh wudden find the picture of the puxxy. And further more if yuh man neva want to or phuck it, shi wudden send har ants nest front guh gi him. Yuh man is a dutty nasty man, it mek mi wonda how yuh look. Him can block her # from him phone, but him like tuh si dutty nasty front. Confront yuh man is inna fi him phone yuh fine the picture, suh deal wid him case. Like Ms Met sey him have special vision fi look on the ants nest front. Is him yuh fi deal wid and send in fi him and your picture.

2. oh the tale of the “innocent man” and the loose old foot who looking to get her grove back via pums image sharing…….i think you should box your man down first then attack the mammoth. i agree still ugly pums must not be photo much more share.

3. Happy xmas met an metters peepers ..met yuh mek me laugh al the time but dis time it bad ..met de way yuh write it i affe laugh

4. Is that Shrek’s sister n WTF pussy have boil n tear up n a teck picho meck unnu brave n courageous so to rassss
    As fi u man him a entertain har else that picho would not b in his phone unless him love how the ting look n a save it

5. Bwoy lady yuh a call di woman nasty but if your man guh yah so a him nasty. Man stomach can strong so?? Mi si di face and mi automatically know she mi wouldn’t want see no other part a di body much less di pums.

6. Senda next time yuh fass and find di crush up cratches pitcho dem inna yuh ‘faithful’ man phone DO NOT send dem to JMG. Dat deh visual is ongly fi you and yuh dutty walkbout stray dwag weh yuh a claim as yuh man! Ah im axs di gyal fi a pitcho of har boil-infested front…an ef im neva like how it luk im woulda delete it. Try get a boil bigga dan fi har….maybe im wi save fi yuh and delete fi har… :travel

7. ME WOULDA SHAME FI SEND COME TELL ANYONE SEH SCAREISHA UPPA TOP A SEND PICS TO MY MAN. AND IF I EVER SUSPECT SEH THIS YAH HOG INNA ME MAN MENTE AN HIM A DIG OUT HAR COCO A DEATH. SOME MAN NO HAVE NO SHAME, SMH :travel , JMG CYAAN HELP YOU.

8. Oh gawd met dat was harsh dwrl

But seriously if underneath stay dat bad and him go deh, dat mean sender hole naw cut no dash either if he’s leaving hers for dat. Maybe sender face is harder to look at .matey underneat . That is why he keep the photos as reminder.

Dash out you nasty man and left the gal, you sender shoulda shame to RASSCLAWWT to claim that as matey

9. Sender yuh shoulda shame fi see sey yuh man turn to that ..You have the nerve a send that een..My god If me see dat inna my man phone me cut him off instantly cause that mean me n she inna de same category..I wouldnt tell a soul..The way how me woulda shame

10. Mettyyyyyyy….wey u sey…….unda bigga fava riverton dump……frazzle out n full a rubbish….if I laugh I cry…senda yuh man like frazzle dazzle….Das y woman fi tap cuss Ada woman n tell dem my man don’t want u cause a goodly u di Socall woman”wifey”him dont want…him get di razzed frazzle dazzle picha n save it….wat dat tell u?u fine wey yah look fa……nuh sen nutten inna miss metty inbox fi scar har vision plz….

1. Den Met give we di audio no plss mi woulda love fi put a voice to that face lawddddddddddd geezasssssss lmaoooooo

11. Can someone please name and shame this monster. If my man was to EVER be entertaining dat I would beat out him rass. That ting up top is a sea creature one big, one big hard back whale.

12. Them thing mek bad woman look bad! Senda mi wouda haffi beat my man wid an ambition stick when me si this Hulk ina him phone worst of all the Bumper Hall underneath weh this hulk……. mi she……..beating wouldn’t miss him,and when mi done mi tek….. a verrrryyyy quiet exit suh nnoooo baddie know bout it, shame, shame. :kacau: :shutup: :afro:

13. OMG MET…A ENGLAND SHE COME FROM…IF SO I KNOW HAR…
    The name and face a d same…but MET dah gal yah story longggg so till…OMG…

14. Met she ketch man wid har things….she mine up d man dem and promise dem d worle…all har money weh she wuk, har pickney money, har madda and fadda money and the thiefin money.

Met she go after woman tooooo…Lawd mi sorry mums but thinking about dis gal mek mi shiver…

15. Met a man traffic and woman traffic…anyways me nah talk bad bout d mentally disturbed..cause she is not rited at all MET.
    All sorts of screws are missing…

She did left har good good teacha husband fi man weh she meet pon line weh inna jail MET…me say d gal walk n dash out d front and ketch all sorts a things…

1. infirmed u know to how she a lotion harself ina har own cum mi seh she mus be insane! mi mean lotion and har skin hard like a crocodile so u hear every inch of the rubbing

16. a fi her crotch dat up a top lmao with the same curly hair and forehead lol!!! plus u just say it look like she have a boil under her lmao !!!!!! dammnnnnnmmmm