YANIQUE IS SILICONE OVERLOAD MAM…NOT FAT SHAMING

A SAME SUH YUH DID TINK U A REAL CELEBRITY WHEY DAY….WHATEVER YUH PUT INA YUH BODY EXPANDING AND IT DOOOOOOOOOOOOOOOOOO NOT LOOK GOOD

15 thoughts on “YANIQUE IS SILICONE OVERLOAD MAM…NOT FAT SHAMING

1. yanique looked just fine when she just came on the scene, but she mek hype get to her head now she blow up just like her ego & it looks frightening!!!! she too big & extra, she is a liar & a very un-natural looking one at that. She loves the attention, we should stop make stupid ppl famous, she getting older & all the fillers & injections wont do her body any good then. Before she tek the little funds weh bolt gi her upgrade her education or open a side business kmt, she is a real chicken head.

2. Ikr, Yanique is missing the point. De ppl dem naah cuss u true u fat, them a done u cause u go faass wid we weh God give u then gain a bag a weight pon top of it and now u look like Pillsbury boy meets Frankenstein experiment. Greedy puppy.

3. She did lipo b bbl in DR the thing with the fat transfer when you gain weight it will go everywhere else but the tummy u have to eat healthy in DR they overload you with ass I myself went to Colombia and did the same thing but in Colombia they give a more natural look while in Colombia a lot of girls where their like her getting reduce looking for a more realistic look when they pump the fat in your ass if your not careful u spread like butter

1. Alternative facts. You WILL gain weight back in your tummy AND everywhere else. Plastic surgery requires you to eat right and exercise same way as if you didnt get any. Chicks will just go and get more lipo.

1. lol “alternative facts” AKA LIIIIIIIIIEESS lol. but on a different note Yan Yan, whapmn to the reality show with the VH1 lady??

4. She failed terribly at her attempt to sound unbothered! Girl have several seats you know you bothered and your head a hurt you because you wouldn’t do yourself like this if you didn’t have major self esteem issues in the first place….. YOU ARE SO BOTHERED

5. yanique look SICK, NASTY, VULGAR, AND DUTTY!!!!

SHE WAS FINE NATURALLY A DAT FI REACH HER SHE DID A HYPE PON
    KITTY AND AS UGLY AS KITTY IS SHE LOOK WAY BETTER THAN YANIQUE
    KITTY A LEADDDDDD YANIQUE TOO NUFF SHE FI GWEH

SIDENOTE: DEN MET A WHY JAVANA NO STOP DISAPPEAR AND RE-APPEAR
    DELETE AND MEK BACK HER IG EVERY DAMN MINUTE
    CHANGE NAME EVERY 2 SECONDS
    CHANGE BIO EVERY WEEK
    BUY FOLLOWERS EVERY TIME SHE COME BACK

WHAT IS JAVANA PROBLEM U KNO MI THINK SHE HAVE
    SELF ESTEEM ISSUES

6. Yanique! You just not getting it. Stop mek di idiots boost you up! But den again a only inna Jamaica you will get boost up! Fi somebody inna di entertainment business, you thing shoulda do better and you shoulda look “Up”! It don’t look good!

If you stand up next to dem “model and host” girl deh a foreign you woulda shame!

When you get dem surgery deh you diet haffi up deh and you haffi live inna gym, especially since you were never a mawga gal fi begin wid! Di weight a throw off everything that’s why you start spread like house! If you nuh change dat, it ago hard fi come back from it and fi go do more surgery fi shape up back you would haffi loose weight first, if not then you can end u getting botched procedure! Try watch you health with tha silicone deh!

7. Unu too kind..although the lamp shade one wicked :ngakak :ngakak from behind she look like dem ole coal iron.

If you “fat” and no look right a no de fat fault(fat shami g a e cuse fi stay big) Too much de bout now fi deal wid that over active defective gene. This gal go fass wid har body and want to get mad when society call har out.

8. Ummm, Yanique can cool tuh! Caz no one is HATING on her. She don’t look good again. This curvy image is overdone and a sore to the eyes. Sho DOOOOOOOOOOAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHH look good!

9. Waa d latest wid Javana? She jus deh Jamaica suh, She na go bk a foreign? Hear through the grape vine say she n Venol a link back