YANIQUE OFF TO CENTER POLE

15 thoughts on “YANIQUE OFF TO CENTER POLE

1. Leave the woman alone….The problem with JAMAICAN! Them watch other people buiness too much. That is the bad mind and envy in them.

Let people do what they want, be happy with what you are doing.

The woman dem always ah sey “she nuh look good”, “ah wha dat she have on”….the mam dem “him nuh have money” and vex wid a man cause yuh caan f**k him woman.

2. Met off topic, you nuh see Nicki a kill Remy on IG? Now we all know who is the worker and who is the boss Nicki money and endorsement deals run up. Remy still a struggle like cardi b. All lil Kim gone left Remy. Lil Kim money fun extra now from she a faith fun Fren.. All faith a get endorsement deal and a wear pure expensive top notch shit more Dan Remy.. That tell ppl say fi tap red eye and badmine ppl fi dem tings. Cause at the end of the day when that person put in work and sweat no matter the bashing you will never get that person out. U only motive the endorsement deal to side with the ones you are fighting against..

3. Nothing bout dah gal yah nedge mi…. Mi nuh hate har mi just nuh see nothing whey draw mi fi like har.

4. Ohh pllzzz who badmind like Nicki Minaj?? The amount a people she f***k wid behind scenes even Remy. Nicki got a good run when she was the only female rapper out and she still got money but she has not gotten a hit like them time deh since recently, that new song with Future is trasshhhhh, one time when Nicki drop song the internet crash, when Nicki use to do collab every gyal get crazyyy, when last that happen??? I was a Nicki fan from the get go but mi pick up the fakeness and badmind years ago. And from Safaree lef the lyrics just not the same. She deh deh a carry feelings fi Drake wid Rihanna she need fi guh link wid her cuz dem gyal deh know how fi mek the place get crazzzyy!

5. Weh uno do obsess wid di gyal?, kmt nuh fi har body she can wear whatever she want kmt, a swear some people have too much time pon dem hands

6. Oh pls… She does not dress any different from the usual dancehall girls, or even any now a
    Days celebrity for that matter. Rihanna, nicki, jlo, Kim k, they all wear revealing clothes… So why should Jamaican celebrity dress any different to please a hater? And plus, she is a lot more modest than some of the girls who go Dance. I’ve never seen her in the string bikini and pasties like some of these dancehall heffers. Gal look good, low di girl.

7. This broad is hoping to get into some rapper’s video soon, really trying the utmost to stay relevant. Ya’ll talking about “celebrity”!! What’s the definition of a celebrity? LMFAO.. I can’t!

8. But hole on deh.. one ah di breast infected, Zum dun wid har, Usain more dan dun, an nuttin nah gwaan fi di likkle Scammer bwoy, mi mean pickney, from Mandeville . Ah wonder who fa man/husband ah guh cetch herpes now fi dis ya repair. Woooiiiiiii