YANIQUE P–SY POLITICS …….A WEAK

well well dis b*tch, draw close and grab yuh tea and 2 tough crackers. me know when mi chat dis she going know the source yes yuh stupid bitch Yanique yuh ex-bestfriend a chat yuh business. Woaiiiiiii mi body
Straight Facts Yanique, Usain Bolt and di LA man
Everybody a talk how she a tek Usain and Kasi B must be careful, well she been a F**k Usain from dem 23, wayyyyyy before Kasi B. At one point she did think she pregnant due to how dem nuh use condom.

IMG_4038
Anyhow, she lef Bolt and guh back to her baby Daddy Della and him propose.
Goodie nuh duh nuttn more than lef her fiance after 5 years and deh back wid Bolt. So that’s why Bolt spen up the money pan ar cause dem done did love out from dem young.
Anyways not my business keep it moving, now dis LA man , she fool but nuh suh after Usain gi ar over 3 million (Fact, ask her ex-manager Cortia cause a she chat) and a look after she and ar pickney yuh think she aguh lef him fi dis man wid 10 pickney.
Vicky (Posh by V) a big clown, fi stay wid dis sketel man weh nuh stop stress ar. Mi know fi a FACT Yanique is with a Spanish man. She had him all over ar instagram an a him pay fi di breast. She delete 1 video weh show all a him face but the other videos show him a teach her Spanish and she a dance up in a di Range Rover wid him. Plus she all up inna him Penthouse wid him fi Valentines.
Di gyal p*ssy gone international

57 thoughts on “YANIQUE P–SY POLITICS …….A WEAK

1. Senda…. and soooo…. go deh yan yan… when gal good them just that good…senda come talk weh u bad ole gi u

2. Lol.. Sender you mad ..or nah?…I never understand how people know who you f*ck more than you know yourself….

3. Well Gwaan Yanique cahs nuff gal give it away and don’t get a dollar or a dime… Das y mi no mek oda gal know my business cahs as shit hit di fan dem have verbal diarrhea…sender move from ya informer bout u a ex-friend.. U lef har di dutty..cahs u a ex-dutty friend

4. Met u know sum ppl a hypocrite doh. Mek up unnu mind if unnu waan tea or wata. Di sender jus a mek who Nuh know waah gwaan

1. Not looking at dem…………Dem seh Yanique getting money from di spanish ..People was saying tesha miller is her baby father n dat clarify this morning..mi not looking at dem..What they have failed to see is that the person talk the tings and den gwaan like dem a style yanique then praise her…mi nah lookkkkkkkk

1. Dat me a say to y come on pink wall if u dont wa know people business……leff the sender make them chat.

5. Dirty sender tek reaching from yanique and learn how fi work the man them and collect something’s fi you bad mind pussy

6. Friends like you need to be just associate by default yuh entire existence cuz when things did good wid unno de sed wall was ere’ nd yuh neva once run cum wid de story den but nung things turn bad yah waan fling har under the bus…well nuff public whore neva see pass tutty grand suh fi she be a private one tuh bolt from him a 23 till nung Pus-c must mad good fi 3mill nd weh yuh neva get fi count in must be goodness filled,tightly baptized nd gripped sanctified…tonx fi de input none de less doah

7. One more tiny tiny thing show me your company nd i’ll tell you who you are suh Yanique is such,what re you ex-friend :nerd

8. Why when some gyal and you friendship mash up, them sole purpose is to chat your business. That is why me no keep cayliss friends. No honor among thieves and friends. You were never her friend

9. Sender mind your own business! Jealousy is a hell of a thing!
    Bad mind to the fullest. Haters all day long!

10. Whatever got her where she is now go girl, and Spanish men are lovers so keep him, I love my Spanish people especially the men and I love Jamaican men as well lol… GO do your thing girl and live your life…

11. Hmmm hmmm, ex best friend in deed. That why I don’t care who wah cuss mi seh mi cagey or secretive about things, me nah siddung & tell my most personal business to nobody. If I tell 1 I supposed to can tell 1,000,000. That said, I will say this, mi nuh inna di undacova pussy selling, but a nuff gyal a f**k out dem latitude an don’t get half a weh dis smaddy a seh Yanique get. All dem end up wid is pickney weh dem haffi duh a crocus bag a dna test fah.

12. Mi looooiiikkke her bcuz Yanique a get alot but some gal a war, cuss ova man weh dem jus getting f**k and some petty things as fi her friend weh a hate ur a germs.. Winningz Yanique mi happy fi u.

13. But nothing this so called X friend said distroyed yanique’s reputation in anyway. Girl please shut up..u just str88 up badmind and jealous!!

14. Mi believe. I had asked about the video with the man she did a twerk fah when she come outta di Range and when mi look again she delete the video. Buying body parts too stressful. No sah.

15. @work Cortia have no claim to fame she from country and come Kingston sleep with nuff top man too but none dont wife. so maybe thats why she mad and chatting Yanique. Cortia hang with some of the new money people that hype no big deal.

16. no man Yanique need to really gget a reality show and tell us all how to achieve the glo up

lol

all the tricks in bed to get the 3 milli lol , surgeons she went to , etc

17. I don’t see the problem, because nuff woman just a dash out n nah get ntn… At least we knw she ave ambition n wen unu ago address mis kitty n d married man issue r yendi n Micheal Lee Chin…

1. Yendi a phuck married now?!?!? yuh see how she no kind a better tham Rosie just av a second runner up tittle yes sah

2. He’s still married Simplicity? I thought that was settled long time, but I knew he was involved with someone else.

18. Goodie pussy! The most I get from men is $3000 American , shopping sprees, new furniture and hotel payed for! Not from from black men they are cheap! White and European men love slim sexy brown girls, men should spend on women. We need to be maintained

19. I’m one of yanique old friends I hope she is reading this . If u r u know is who by how I’m writing. Lately we saw each other never really hung out again but yan just do your thing one life to live , as for the one in Canada u know who I am talking I belive this is the same thing she told me . God speed yan I would never drag u like this we know each other from 16 and I would never imagined people suh wicked . Ps yanique is not a bad person just choose the wrong ppl to call friend .4 of us use to laugh none stop

20. If usain was my man, he’d have to buy me a car with leather seats, not cloth seats, kasi make him buy u better car. I don’t joke with men, they have to spend.

21. If a dead! Cortia! Cortia! The way how Cortia can chat ppl business and mix up it sad Serve out the tea mama

22. Go thru yendi ! But wasn’t she seen wid asafa lately.. Come to think of it Asafa and Sara lef ? Who is the mother of Asafa second Pinckney. No say , a ya so nice. Pink wall no joke at all

23. Vicky nah Lef Gary. She love the “nice” life until dem ketch. Yes he has 10 children and Vicky has twin boys for him. As I said she nah Lef him and him nah stop whore.

24. The whore them a forward ehhh, bout maintain and man haffi spend ,unnu mussi machine and yuh wonder why unnu man count suh high and man nuh wan settle down with unnu.

PS: here’s the secret, if we as men gonna have to buy pussy which we don’t mind , might as well buy and get a variety , no one PUS-C is special ,Independent and educated women those are the diamonds.

25. If you can tell her business like this after the friendship has ended you were never a real friend to begin with

26. Even ones educated with own career, likes men to spoil them, I don’t do broke men, money has go to be spent

27. Mr big man, you sound dumb, we educated , independent women, love to be pampered as well, my mom used to say never date a broke man

28. Its bitches like you who was the enemy from jump and NEVER a true friend! Thanks for the story tho smh dwl !

29. Sender Move yuh Dutty Bloodclaat and Lowe di bloodclaat gyal and gweh Yuh a gwan like she did bloodclaat back gun wol dem up and tek di MAN dem things U hurt cus no man naah GI u nthn fi u Ole weh waan reconstruct Tools hardware a have sale go buy sum Block and cement and fix u Ole bout tea a some cornmeal porridge u waan wid sprat Wata and cement fi buil u stay bad body Di MAN dem weh a Dea wid yanique see say di gyal a proper proper nuh bloodclaat gyal face wise, education wise body wise and ways wise and har f**k must tun y so dem spend dem money fi she keep up Harself f**k u and lowe di gyal mon all like a u a Lil gramazone u and cortia waan dem draw like mint tea gi unuh Big up Yanique u put the G Ina Great!!!

30. If you truly are an educated and independent woman then why would you be looking for someone else’s money, if not greed and vanity.

Your mom sounds like a gold digger.

31. Lady classic me like you……. Yanique a you say Eva grate and nice❤️❤️ Like them never know say trowing dirt on a seed that is on a fertile land grows Yanique your building blocks firm so don’t pay those bad mind friends current of ex no mind….. A true you stay good that’s why them mad

32. Least she aint a dounce. I hope he has a good job or education. He needs to be on her level or higher. Badmind money is never worth it.

33. Least she aint a dounce. I hope he has a good job or education. He needs to be on her level or higher. Badmind money is never worth it.