Met me forget to email u n tell u they Yankee Michelle goes to Canada every week because she do almost all the dancehall gyal dem batty. Everybody a do batty a Canada.
0 thoughts on “YANKEE MICHELLE BUTT SERVICE IS NOW SERVICING CANADA”
Some Bitches won’t learn til dem batty a rotten off an dem heart a race.
metty morning….mi waan know how michell reach a Canada…….she coulda barely fine har way bk from Jamaica..n now she global….a wah…..a wanda if michell a wok wid di abc people dem….n dem mek har diplomatic…..
Well, with a new identity, passport, anything is possible. I bet you she is not traveling under her legal name, etc. I know people who have re-entered the US with a different name and visitor’s visa in that name after being deported.
michelle muss a werk wid an american or a british book, mi no belive she a use no visa, cus she hop an skip all ova so is a big book she a use i believe.
Lalalallalallallalallalalallalalala
Lundie studio caaaa miss u a mi a u manager n mi promise not to send a soul come buss shot offa u fi meck u holla like say u madda ded okkkkkkk promise lmaoooo
@ chuety U promise nuffy mek fattyshoot offa mi?
cuz u wi mek mi pick up weh mi pudung eeh nuh, u wi mek mi start bawl louder an harder eh nuh :berduka
Promise promise lolzzzzzzzzzz
She is brave if that’s what she’s doing because it’s the same thing happen in England mek shi affi leave. Why chancing it again?
Some Bitches won’t learn til dem batty a rotten off an dem heart a race.
metty morning….mi waan know how michell reach a Canada…….she coulda barely fine har way bk from Jamaica..n now she global….a wah…..a wanda if michell a wok wid di abc people dem….n dem mek har diplomatic…..
morning :tkp
I live in Canada $120 bus ride or $200-300 to fly frm NY to here. Doesn’t take much
mi a ask from yessideh, a wah kinda link michelle a work wid?
anybody, everybody, you ova desso, hello dear, unno knowz har linkage?
Well, with a new identity, passport, anything is possible. I bet you she is not traveling under her legal name, etc. I know people who have re-entered the US with a different name and visitor’s visa in that name after being deported.
Badmind not really good for your health ..
So wah dat afi we’d u now if she no inna r legal name u badmind leave the gal alone kmft
michelle muss a werk wid an american or a british book, mi no belive she a use no visa, cus she hop an skip all ova so is a big book she a use i believe.
No sah fi har link well tall
:ngakak
yet yankee michelle leff from jamaica gone a farrin pon tour :ngakak
Jukkin and teachin fi tun anasi battey sketel fi sure
When battey start rotten mek sure unno ansa to Jah when him a knock pon unno door
Met lmaooooooooooo mi nah laff eno lollllllll,lllllllllllllllllll
wait deh me and u did a sing same time man :tkp
Lundie she teaching and demonstrating how to lop side and lump up bump up u batty fi sureeee lmaooooooooooo
wait deh metty and chuety….fling di beat ova yah so………
cum back a merica everyting gone wrong
cuz mi CAN tell di real batty dem from di fake one
dem batty juking yah no normal
it wi leff u luking like u juss come outta di pond
duck, red ants and baby inna pampazz
sum a dem all luk like half dokey half man :siul
___________________________________________________________________________________
Lalalallalallallalallalalallalalala
Lundie studio caaaa miss u a mi a u manager n mi promise not to send a soul come buss shot offa u fi meck u holla like say u madda ded okkkkkkk promise lmaoooo
@ chuety U promise nuffy mek fattyshoot offa mi?
cuz u wi mek mi pick up weh mi pudung eeh nuh, u wi mek mi start bawl louder an harder eh nuh :berduka
Promise promise lolzzzzzzzzzz
She is brave if that’s what she’s doing because it’s the same thing happen in England mek shi affi leave. Why chancing it again?
All the best Michelle, you keep doing you. Live your life.
Some a dem pple yah go get a stroke from badmind