YELLOW ON BRIDE CARLA

JIGGA-Optimized

So the big selecter in L.A. name jiggamostfamous keep him party name “Yellow and Bright colors affair. And come pan Instagram come put up. “Yellow on bride carla’s party ” Uno talk truth “CHARM” couldn’t tell him seh him spelling incorrect and shi a bright gal or shi nuh pan him IG page. But him couldda look back pan di flyer fi di correct spelling because that wasn’t a mistake di bwoy a real dunce head.

0 thoughts on “YELLOW ON BRIDE CARLA

1. I am now dead! I read the caption and thought he was at a wedding reception for Carla. The explanation worse ! If u miss spell colours well I would think callous cullas.

1. DEEEEEEEEEEEEEAAAAAAAD OOOOOooooooo__________________________________________

I too believed the same thing, either that or the Bride Carla wore yellow.

Jigga if yuh dunce one more time….

1. Metty get the Holy Water, I have been redirected 3 times, made to sign in twice and once signed in my keyboard is typing slow! the signing in has been happening for about a week…….Bready Duppy ting was not believable but now!!!

qUENA – nah sign in agen! Cho….

2. Woieeeeeee mi just dead to claat..no sah mi think a Carla wedding party him go in a yellow woieeeeee mi belly lmfao. No sah mi a pop up with laugh..smaddy cah dunce suh..a him dweet fi purpose man dwl

3. Heh haayy I laugh suh till a shot piss is a lucky thing my bathroom is in my bedroom else I would piss up myself. Put fun and joke, mi sorry for the little boy cause both him and Kimone him baby mother a two dunce rat bat.

4. Thanks to di sender for clarifying, cuz i was stuck looking at the pic trying to make sense of what he wrote.

I GAVE UP!!

If him cyaah read, den it wouldn’t make no sense him re-read weh him write cuz him wouldn’t be able fi si him errors. :cd

1. :ngakak him a try tek instagram by storm ooo…but call Manuska deh dere is some investigation whey needed yasso

1. Metty wat yuh not saying???

so di batman allegations are serious den if manuska needs to be called.

CALLING CALLING MANUSKA!!
        MANUSKA YOU ARE NEEDED TO DECODE DIS……CODE

1. Lundun a serious serious sumting cause mi did tink is a next Jigga mi never memba seh one Jigga was r in LA…and dat Jigga gay tuh…..call Manushka ooo

5. Met? I believe every post was sent in but this one u made it up if mash up my life ! I trying to get some work done and all I am doing is walking around showing ppl this post to try and interpret it. If you say it with a twang it spell right if true . Oh my days!

1. :ngakak when mi see di yellow on bride mi imagine how him mouth a round up fi sound well propa ..u lucky one H never deh pan di ON di whole place wudda mash up :ngakak

6. It look like him bout the pink wall thing because the caption change to rass still ave error but it better now…”yellow on bright colors “. Woman when uno deh wid di man dem weh caah read uno can help Dem to enuh or encourage Dem fi go back a school.

7. And di one charm she jus interested in the money and the trips to Vegas … Girl help Yuh man wid him spelling man gosh!!!!!

8. No sah mi have to come back, mi caan dune laugh, miss jigga ina her bride yellow Carla, a weak in ya, woooiii, and mi seh that child deh can trace, she love buss libatty unda people, heh haaayy ! After miss Jigga know say she and writing and spelling went to court and reading and writing win case, so she well know say she must not attempt to read, write or spell, now everybody knows what a jackass she is, uno notice how mi refer to her as she, please don’t question it. Wooii the next time she ina dance a round up her mouth and a tek libatty just ask her to spell the words that’s coming out of her mouth. :batabig :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :malu

9. Speaking about Carla. Whatever happened to Carla and skeno,?haven’t seen them on the wall in a while.

10. @Bammy, u tink a now me a try decipher wha di brite clothes man a try say??? me laff to the point of tears!!! :mewek :matabelo :mewek2

1. You know i think unu is a special breed. The ones who hear say dem is fish and still run in. So i guess cute looks is worth having a shit up hole :ngacir2 :ngacir2 :ngacir2

2. No jigga your not,, well maybe to your man it sad no one mentioned you n I know you and your boo was close sleepless night hush uno fi live one way n done man Metty where is Mimi from she go pay respect to jigga boo not a word :tabrakan: :tabrakan:

11. So true Anon 6:06!!! All if him cute, from you hear seh is ah bottyfish, how DAT nuh turn you off??? How dat nuh mek dem UNcute?!?!

Even if him wasn’t ah fish, from mi see dem spelling deh, DAT ALONE fi mek yuh pumpum dry up! How some gyal just low ambition suh??? My Gawd!!!

12. No lie I skipped this post because I thought it was about Carla’s wedding and I dont know nuh Carla…then mi say ok mek mi go fass……….lawd Gwad. Mi neva ready….I kont stop laughing I just kont :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Oh man!!!

13. Jigjiqua oh jigjiqua oh baby my god dwrl lmao why met lol him can’t read that sad one big bitch :alay :supermaho :mahongintip :mahongintip

14. Wow really he’s not .. He’s funny kind hearted have a mouth but he’s a DJ it come with it y’all some hater leave him be ps

15. Jigga is a Mumma Lashey like matterhorn and I know he have problem in the reading & writing department…Nuff Jamaican man bring Dem dunce self up here and won’t go make use of the free education.Jigga love bleach yes! Love phuck gal he just freaky and a sissy but I don’t think him ever play number 2.

16. Yes him a fag and everybody here know it him same families them talk it .. Met man all beat him and shot him inna him foot when them catch him with the boy … Kimone even say jigga f**k her inna her batty n that why him hate her

17. @ miss Jamaica please don’t for the bride Carla in her yellow get up, cause she touch more than corn pork. Wooii the bride Carla :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :kimpoi

18. OK that y’all opinion I guess it OK for people to come here and tell lies on people all for entertainment am I right Met? I know him personally and professionally he a bit out of order at time but come on gay is not true … It normal for Jamaican to think one is gay if there dress are talk different bottom line he’s many things but not that so met end the commentary plz n thanks celien D…

19. Yellows an brite colour affairs people make mistakes all the time he’s human … Met end the commentary it a boby of lies inappropriate he as kids jigga have him woman them him just don’t loud it up we had our differences but to lie on someone to put them down Met please end the commentary

20. :alay @Skettelbam ah chue. Any man that bleach and love tight pants something wrong man. A real masculine testosterone filled man nuh inna Dem things. I hear nuff stories about some of these men nowadays from who ah mek gal sex them with dildo to which man ah dye the gray hairs on Dem front :travel I keep it pushing. I want none of these waste man in la

21. Kerryann that having kids and nuff woman means nothing! Nuff married men go out and pick up gay prostitutes. Look at Bruce who was the man of the family and flip the script and is now dutty Caitlyn

22. Jigga isn’t gay! And as the blogger up top said, he has his women but he’s very secretive. U won’t hear his name ah call call up pon woman name an ah that’s y Mi rate him. Most of these fool fool men run an chat how big r how tight a woman p*%ssy is as dem get a one f%^k. Dem nah get nuh seconds from nuff p%^sy. He’s a very sweet person and he doesn’t trouble ppl. Some ah unnu sound hurt! Mussy true him nah faat pon unnu. Smh

23. I’m charm friend. I know everything charm tell me seh every 5 weeks she and jigga drive go Chicago to Cleveland. Charm seh jigga mean him only send 3 hundred dollar go give him mother Doreen Walter every 3 months. Jigga charm seh you buy clothes put in your closet because you a go a Jamaica next month. Your house done built weh me hear charm a talk about. Charm seh she only f**k you because you affi pay up the pussy bill. How is out a of the tent? Charm talk everything.

24. So what if I drive wid him to vegas then go home to antero why ya’all mad look at me money ave to spend on me he has to give me my pussy money I look good youre jus hating on my man wen u got a big house on de hills an a audi car in ja u can talk to us kmft

1. Bitch get the f**k outta here with yuh shit up hole bout look at you, yuh look bad nuh bloodcloth jigga give money to all a him woman dem bitch him don’t even acknowledge you bitch your like his worker hoe plz have a seat old bitch with your big hole brite.. A you send in the man see your face with all those mate man n woman in his party bitchzz

25. Charm why would you bring the guy business a road jigga do better … U don’t use to nothing never come see go hide yourself should have been a shame bout pu$$y this n pu$$y … But you Mr fi get it

26. BIG MOUTH CHATTY CHATTY JIGGA WEH LOVE FI CHAT DI PPL DEM INNA PTY HOW YOU SCREW UP LIK DAT! MY YUTE YU KNW YU CAH READ OR WRITE WHY YU NEVER HAV UR GAL WRITE IT FI YU! BWOY @ANONYMOUS NO BODY CARE WEH DI F**K YU HAV INNA JA BITCH YU AN UR BIG MOUTH BLOOD CLOT BATTYMON MAN BETTER STP HYPE BE4 THEY HOL UNO IN VEGAS WEN UNO CUM IN WID DI MONEY!!!!K BOO CUS NOT A TING LAST 4EVER SO CALM THE F**K DOWN ND STAY HUMBLE ND ENJOY DI LICKLE UNO HAV K

27. WAIT WAIT!!!! CHO BLOODCLOT SHE CAH SPELL EITHER! BUT ITS OK WE KNW WAT U TRYIN TO SEH ONTARIO @ANONYMOUS

1. Me feel a one a charm matie a di senda but the wholaa unu love the shit up buddy ooo so me nuh tink if the gal nay want har man she wudda run gone live wid him n give birth to dem good up good up child!!! Woooee a wonda how the rest a mate dem a digest disyah one yah MET

28. HAHAHAHAHAAAAAA ME BOMBOCLAAAAT. ME DONE READ YAH SO LOLLLL

“anonymous

on July 31, 2015 at 12:53 am – Reply

So what if I drive wid him to vegas then go home to antero……”

ONTARIO. JESAZ KRISE ME GONE GET SOME SLEEP. JAH KNOW

29. A must one a charm matey a di senda but me nuh tink if she nay want har good up good up man she wudda breed n live wid him mmet u nuh gat no picha a the baby yet ?

30. Me feel a one a charm matie a di senda but the wholaa unu love the shit up buddy ooo so me nuh tink if the gal nay want har man she wudda run gone live wid him n give birth to dem good up good up child!!! Woooee a wonda how the rest a mate dem a digest disyah one yah MET

31. She love him though dem say battyman eat the best an rate ah how charm love ar gal dem and park dem up

32. Dem say battyman nyam front thee best an it look like a true cause di rate a how charm love woman gone to bed an jus park dem fi ar man shows dat shi really inluv . congrats on the newborn guys

1. It look like them send it in to hype up him party and air out what him have , and tell us about the new baby well tell her mate them charm bye!!

33. The big man reach back pon the scene after dem deport him 4 times.Me we see wha him a do wid all the money dem a go hustle.Buy every woman u meet batty and breast then u end up bruk.Fool fool old man memba u have nuff pickney.Nuff eye a watch yu