YES MA’AM YOU SHALL MARRY HER

0 thoughts on “YES MA’AM YOU SHALL MARRY HER

1. But wait, ah wah dis? Is a man dat a siddung pan di gurl lap suh? Mek mi guh back guh watch again…a wah is a small axe a chop dung big chee?DWL

2. Smfh. So is the sight of the ring bring tears to har eyes. Cause di proposal mek an she said yes an den get flat an a puppytail….so as she see di CZ she start cry. So did this proposal take place in JA??? If so…. a weh dem go get married????? *singing* “Jesus is coming soon morning or night or noon many will meet their doom trumpets will sound. All of the dead shall rise, righteous meet in the skies going where no one dies heavenward bound”…… Smh

1. Morning WNPP howdy mi fren. How are things? Hope all is well. But a true cause I don’t tink is real diamond eno. *hands over face*. Dwll and di fake crying mek mi very confused. Kmt

3. Can someone please explain to me. Why the HELL if you a woman and you don’t want a man to f**k you, but yet you would make a next damn woman that dress like a man f**k you with some type of metal or rubber. I don’t f**king understand. This goes for the confused man them too.