YES SHE DID LOCK HIM UP

CHAMPAGNE LOCK UP ALEX!!!!!!
YUH MEAN FI TELL MI SEH CHAMPAGNE STAR LOCK YUH UP BACK TO BACK AND YUH STILL ITCH UP WID HAR. YUH ALL INNAH PARTY WID DI SAME GAL WEH LOCK YUH UP! U A IDIOT.
LAWWWWD YUH LUCKY U GET BAIL 2X. DONT TELL MI SEH DI SAME IDIOT WEH LOCK YUH UP BAIL YUH…. CHO. MONKEY GAL, YUH LOVE BEATINGZZZZ.
OH GOSH MAN…. YUH NUH HAVE NUH SHAME ALEX? AH WHA? YUH NUH LIVE NUH WEH ALEX? AH SUH YUH BROKE ALEX? AH SUH U WANT GAL FI MINE U ALEX? YUH BATTYMAN FREN STOP WID YUH?
OMAN BEATER ALEX…. YUH STOP THIEF AND START (Edited) NOW. HOW THE FEDS DEM NUH KETCH U YET? DI OBEA WEH CHAMPAGNE AH DUH FI TIE YUH, AH IT AH WORK?
CHAMPAGNE BRING ALL YUH DRAWS GUH AH DI OBEA MAN FI TIE YUH… DI PPL DEM WANT FI KNO AH WHA SUH BOUT YUH…. IS IT THE NAMMINGZZZ OR DI BACKAZZZ? RAYYYYY!
ALEX, YUH DEH AMERICA A WASTE TIME. U GET DIP FROM ENGLAND FI RAPE… AND YUH DEH A NY A BEAT PPL GAL PICKNEY.
1ST YUH A THEIF, NOW YUH A SCAMMAZ!! AH YUH MEK DI LAWS A NEW YORK.
CHAMPAGNE POST DI PIC AND SEH YUH MASH UP HAR PHONE….. AH SUH YUH SICK INNAH UR HEAD, MAD BWOYYYY
NUH WORRY YUHSELF… CHAMPAGNE SOON MEK DEM PIC YUH UP. FREE PAPER SOON BUN!!!!!!
CHAMPAGNE THANKS FOR DI PICS MUAHHH U CUTE LIL MONKEY U!

CA-Optimized

0 thoughts on “YES SHE DID LOCK HIM UP

1. She do favah one Brown monkey.. Man meet him water lou sendah…him stuck you can’t see dat! better you find someone else.. Monkey ah use gorilla glue not elmers 🙂

2. Lol yuh know how much time Alex aka Rodger married an can’t get thru inna foreign ? Poor thing .. I wouldn’t be surprised if the rape part is true because all he do is beat women for true that’s all the batty bwoy have strength fah, Alex hot an hungry nuh bbc

3. Sender give up u sound tired and bitter move on he still na go look your way better you find one next man. I hate to see women bash another because the man don’t want them SMH unoo need fi drop dead.

4. Did likkle bow is the star of pinkwall. Him love it ehhhh. U need to stop put your hands on females and lift your hands up to the lord

5. morning Met, Mek mi tell yuh this bwoy love likes shi work a the airport and affi a spend pon this wutless bwoy. She affi buy him champagne a dance Alex chat her how her face sick stomach all when shi have the makeup on yuh still wah vomit she need fi be happy filter was invented met all pretty girl pon the Avenue one a me link tell mi she see her a teef outta, man really dun pon her but a hype undercover batty man shi wah so this fi reach her him flop her and post gal pic he’s f*klng a little girl me know and the little Guyanese gal him used to f**k talk how him dun champagne, she’s a sad case now him want back the little money she be spending him start post her pic f*king dumb ass money looking gal

6. A full time women stop gi some a dem little fish yah the time of day. You don’t have to mine a man just to get a f**k and a few pics for social media cuz it look like dats all some a unnu get. Invest in a good dildo and spend your money on yourself, go sightseeing and post the pics and people will like/envy/follow/whateva…It hurt I’m fi see women mek man poppy show dem out then left dem fi di next bidder..an any boy mi fine myself a mine would hav to literally eat my shit for it..

7. Waste man Alex and liver spot shawna…. Needs to have several seats. Him a waste time in America
    Boy still can’t get no papers, and idiot gal still a pay cocky pardna and still cant get no draw. Real clown Dem…
    Him soon beat her kill har.

8. I don’t understand society nowadays. This social media is worse than Judas betrayal Jesus. Majority of these individuals w make comments and the social sites

1. i do not understand social media because this same individual who there talking trash about is the same person they stand up in video light with take pictures with him an part take in champagne he showcase on social media. these girls who date him know what their getting into before they date him. so why broadcast it on social media if your not looking for attention when he does not what them. everyone as a past so why bring down someone based on their lifestyle.