YES TANTO, FROM NOTHING TO SOMETING

12 thoughts on “YES TANTO, FROM NOTHING TO SOMETING

1. I admire this youth god bless him guide and protect him . Love how him treat his children he’s a great father & family man .

2. Congrats Tanto blacks on your continued success. Please to keep putting in the hardwork but more importantly kindly organize up urself to diversify ur thing…I don’t see much staying power in slangs n gimmicks.

Gully bop kinda made it bad for gimmick artistes n Goofy/Mr. G is living proof that after a while no one will take you seriously. JUST ask Elephant Man he is a testament too. I refuse to get duped again as I did with Gully bop…love yall story n rise to Glory but that only get u a bly into dancehall.

Prove to us that u know n can show dem how fi ram dancehall!

3. YARDIE HUSH EVERYTHING IS FOR A TIME, but gully no flat out type in him name and u see come up fass fass see him in ny a get pedi all is not lost, and him a say him neva mad a warra warraa from a born fi see a no teet man pon social media a cuss pure claaat Him has some wud in him mouth him di gal dem no empty dem piss pot and bade dem dutty baby, he move out lef the woman who bail him he is cussin her dawg rotten after he cried on her shoulder like baby when she bail him, people tellin her to pull the bail its rumour that him married, that Is a nedda tory, RICH IS MORE HUMBLE AND BEHAVING

4. mi say amari gwine get eena one bickle she post DR LOVE NAKED WITH 4 MEN AND HIM FOOT COCK UP IN THE AIR PON HIM Bck on a table looks like a set a strippers but she is out for blood at the same time the bible open right there

5. A mi bredrwn this. Realest yute I know. Biggest gyalis mi know, and as a female him never style me or vex cause him nah get the pus*y. Real man dat