YES TWINNY I LIKE IT BUT DI SENDER………..

0 thoughts on “YES TWINNY I LIKE IT BUT DI SENDER………..

1. Yes dat toe on di left foot velly long. But dem say u go beat u man when yuh dat toe is longer dan di rest. But come to tink of it, besides Dogleash weh day, mj never hear Twinnyname call wid a man yet. And is tattoo she tatto har eyebrow dem cause dem always look off. But yes she looks nice here. Btw where is har twin sista.

2. SHE LOOK BETTA THAN DONKEY MITCHELLE. LONG TOE OMAN AGGRESSIVE CONTROLLING AND DOMINATING. U SEE Y SHE NUH HAVE MAN CYAA SHE HAVE A MIND OF HAR OWN.

3. twinny yuh lef hip luk off like yuh lef eyebrow but yuh noe seh mi like yuh suh mi nah too burn yuh tideh :cool

4. No man Twinny ah hurt up somebody head, because I don’t understand why within the last couple of weeks every minute them send in something about her. Met mi would like to know when them ah guh send in the story? ( inquring mind want to know). I like this on her, but sweetie do something to your eyebrows lay off the whatever you use.

5. Excuse me miss, but did u cut out the fabric of the bottom part of the dress jus so u can show ur batty?

6. Twinny if u wear long earring u don’t wear a necklace if u wear the necklace u wear a nice small earring boo love the dress me nuh know bout the long toe

7. R leff leg look spastic! Now we reach to r toes!!! wat is dis!! so we finish r fram head to toe: :bola feet doa fail me now (RIP Qpick)!!! :ngakaks

8. di draws….di draws….puppa geezas…..a dem deh kinda draws mi love see woman wear….di deep cut g-string whe just barely a cover up di pum pum……dem kinda draws deh get tear off wid mi teet……..dwrcl

9. Ghinelle leave the gal alone a nuh she tell yuh fi breed and brok get fcuk and duck. badmine obeah working bitch. the 4 woman husband who fa name call pon yuh belly a dem yuh fi guh stalk. You sick mf

1. A WAH GHINELLE AND TWINNY COULD A HAVE? MI NUH TINK TWINNY WOULD A TECK DAT DEH BWOY WEH GHINELLE A BREED FAH… SORRY MI NUH THINK SOH

10. Har face is very tufff ,and she need to cover it with ah Indian veil, there is some people who believe that leave some things to the imagination, I wouldn’t want my woman leaving the house looking like this ,but some find it very sexy ,to each is own!

11. No no no…..unu draw brakes an doe call ppl name if unuu doe know. I sent it in and a one time mi see Twinny in person. So noooooo hate here. Mi send it in becauase mi honestly tink she looked very nice here and considering how dem do har lately mi tink she did really deserve dis big up cause besides di platic she have eehn har body, mi tink she always well put togedda…..no shade. As for di toes, dat was just trying to be funny cause my toe next to di big one is also longa dan di rest a toes. Dwl. But di post wasn’t from a hateful place at all cause even di lace up lace up dress mi tink neva look bad cause it did sidung pan har good. As fi di eyebrow, mi really tink she fi tattoo it. So unu pls doe say Yakini or Ginnelle or whoever. Unu pls say Citaaaaaaaaa. I plead guilty.

12. You see how people can te mixed up right away yakini name call how har head am hurt up. When the girl ont have nothing to do with this. Can u imagine how many innocent people get chastised here. And no this is not yakini or ghinelle or whoever. Just someone who read the blogs

13. unnu no worry bout di toe caz a it she a stuff inna nardie mouth a night time aft a party..ooo,unnu neva know di same nigga from 194 and briggs ave..and mi hear she say how him no stop suck had duty cratches

Leave a Reply to LONDON5948 Cancel reply