YESSIDEHHHHHHHHH…IT WAS R DEH DERE

waer

RAGGA DONE SQUEEZE ( SUBLIMINALLY) BOUT HOW HIM PUT HIM WHITE GYAL IN FRONT A HIM YAAD GYAL WHEY HIM HAVE INNA BUNGLE. HOW HIM MEK WHITE MAN BEN HIMOVA AND HOW HIM BOW OUT THRU HIM LICKY LICKY. I CYAAN GWAAN COS A KALLAPSE ME A KALLAPSE IN YAH TONIGHT. MEK A GO A ME YAAD A WEAK. I LOVE RAGASHANTI

0 thoughts on “YESSIDEHHHHHHHHH…IT WAS R DEH DERE

1. U miss di part bout.. .sleezeee need to pay him bills and stop walk and owe people . And also Raga and Ms Kitty ungrateful because a him mek them into who they are.

1. ROGER DAT BLOODKLAAAT. raga is to be careful how him a mek battyman accusations. remember dem use to say raga a downlow battyman n have him man a florida n gay rumours wid cris cross dem n more…..he didnt like dem rumours . it wasnt nice then or now .smfh

2. Me seh Raga dash wata pon di little retrobate last night and yuh wah fi see me a kin over with laughter. But fun and joke aside something must have occurred for Raga to be verbally chastising “di bwoy* and I for one would love to know why becah ah me seh mix up lol. But also with agree with the person above re slander, Raga needs to be careful as we all know *di little bwoy* ah listen or have him little soldiers dem ah listen. Be careful Raga XXX

3. Mi see award keep a yaad the other day an squeeze fly out wid him white girl and attend .him treat him black woman bad fi real

4. we all have flaws . me u raga and squeeze. but raga tracing squeeze is like a homeless man cussing bill gates . pointless.TAKE SEVERAL SEATS RAGA

1. Well said BAdBreeD!!!!! Look like Raga a try point the Batty man thing away from himself. YUH NUH SEE SEH A PURE YOUNGER BOYS RAGA SPAR WITH FROM HIM DEH PAN RADIO IN JA. ANY ADULT THAT HIM SPAR WITH NEVER LAST FI TOO LONG….Unnuh gwan mek loud mouth and “education” fool unnuh….Batty man comes in all color, greed and education level. ONLY GAL AND BATTYMAN TRACE LIKE RAGA….DRAW UNNUH CONCLUSION

5. Raga need fi stop him too bc badmind. Squeeze not even see bc raga a so when nuttin nah gwan fi him, him walk and look trouble. Him fi get ova dat shit now 1 year later no one cares anymore!!!!!!!! Pussyclat! Squeeze still have him money travel whenever and a dat a bun bc raga! People raga bruk like dawg!!!!!

1. squeeze shudda really have money kaws all whey him collect no wallet cannot hold it so a hope him keep it..Everybaddie ina media class squeeze for his dirty ways and se di same ting how him frighten over ooman…not even dat unno mussy tink squeeze nice :ngakak u see chrooo mi a ooman and mi is a jamaican ..mek him tan wid di white ooman dem so ragga lef him and him white people please ….kaws dem seh………dat same squeeze mek a jamaican girl haffi cut whey kaws some report to —————- so please low him mek di white girls handle him ..he is a confident man because him stand sure and confident beside him totem pole ooman….damn fool

2. Raga need fi go look a life and a real career. Dwl@him internet career wid bout 20 listeners BOARL at any given time

6. @MET, MI SEH SQUEEZE PUT HIM STRING BEAN BLONDE PON PEDESTAL, A MEK MUCH BOUT HIM QUEEN. ME MEMBER SQUEEZE WID DI REFINANCE SCANDAL AND LOOK HOW MUCH PEOPLE LOOSE DEM HOUSE. NOW BIOLIFE TUN HIM INNA GAZILLIONAIRE. BLACK WOMAN NO GOOD AGAIN. A STRICTLY WHITE ARM CANDY HIM DEH PON. IS A NEXT ZIGGY MARLEY. BLACK WOMAN GOOD ENOUGH FI BREED BUT NOT GOOD ENOUGH FI RED CARPET. PLEASE. RAGA NEED FI DUN HIM. SQUEEZE WITH HIM UNSCRUPILOUS BUSINESS PRACTISES. PEOPLE YEYE WATA DEH PON HIM. BIOLIFE SHOULD ONLY COST $30 THE MOST. SQUEEZE A GET BACK 100% PROFIT PON THIS PRODUCT, AND PEOPLE SWEAR IT CAN CURE DISEASES, SOME ALL STOP TEK DEM REGULAR MEDICATION, BEHIND THIS SNAKE OIL SALESMAN. :travel

7. ALL NOW ME NUH SEE SQUEEZE GET CHARGE OR ACCUSED FI ANY CRIMINAL ACTS YET, FI OBTAIN HIM MONEY…..BUT A SUH WE JAMAICAN BADMIND,

ANYTIME WE SEE ANOTHER BLACK PERSON HAVE MONEY, HIM A WICKED OR A THIEF HIM THIEF FI REACH WEH HIM DEH…. LOOK HOW MUCH FAKE ASS PRODUCT DEH ON INTERNET WEH WHITE PEOPLE A SELL FI BACK PAIN AND COLON CLEANSING AND OTHER BULLS AND WE EITHER BUY IT OR DON’T. IF HIM WANT DEH WITH WHITE WOMAN IS FI HIM BUSINESS THAT.

IF UNNUH NUH LIKE SQUEEZE BIOLIFE , NUH BUY IT AND WISH HIM WELL NUH.

BADMIND RAGA BADMIND THRU HIM DREAM FI HAVE HIM OWN RADIO STATION LIKE SQUEEZE AND BOBBY CLARK WILL NEVER BECOME A REALITY…..HIM FI LOWE SUCCESSFUL BLACK PEOPLE AND STOP CHAT HIM BAG A F**KERY FROM HIM BEDROOM STUDIO. SAME WAY HIM DID TEK SET PAN CORDEL GREEN AND NOW HIM END UP IN A BEDROOM STUDIO STILL A CHAT SHIT

8. EVERY DAY BUCKET GO A WELL ONE DAY THE BOTTOM AGO DRAPP OUT. IT NEVER TOO LATE FI THE IRS, AMERICA HAS THE PATIENCE OF JOB. WHO COULDA WAAN BADMIND SQUEEZE. PLEASE HIS SUCCESS IS AT THE DETREMENT OF NUFF PEOPLE. I HAVE A FAMILY MEMBER WHO LOSE THEM HOUSE BEHIND SQUEEZE AND HIM REFI SKYAAM. BUT BIG UP YOU . THE BIBLE SEH WHEN YOUR DOING ANY BUSINESS YOU MUST USE A FAIR SCALE. BUT BIG UP YOU COS SQUEEZE HAS A CHEER LEADER. @METTI LAYTAH SIS

9. @SWEETS, LOOK HOW MANY PEOPLE GET MESSED UP IN REFINANCE AND BAD MORTGAGE IN 2005-2009. EVEN BIG “WHITE PEOPLE” BANKS GET SHUT DOWN AND THINGS. THE WHOLE OF FLORIDA, CALIFORNIA AND ESPECIALLY ATLANTA AREA GET F**K DURING THOSE BAD MORTGAGE AND YUH A BLAME THE BLACK MAN, SQUEEZE. ONLY BECAUSE HE WAS DOING WHAT EVERY OTHER SUCCESSFUL BUSINESS BANKERS WERE DOING.
    GIVE THE BLACK MAN A CHANCE.
    IF HIM DID USE HIS DEGREE/EDUCATION FI GUH ON RADIO GUH CHAT PEOPLE BUSINESS AND BRUK AS F**K YOU WOULD EMBRACE HIM AS ONE OF US, DON’T?

10. It look like the B them pon met a fire today. Bag a truth u couldn’t have spoken more truthfully and bad breed mi deh behind you 100 percent. Raga is quite annoying and trace lacka gal. Black people really badmind dem one Another di true. And as for his white woman it’s no ones business. Black men do it all the time and we still support them. Let squeeze breathe in peace. Raga chat shit and people business and survive so let another man live. Shit afterall

1. as sweet seh irs will come…ragga nuh crazy months later fi lash him……….. all now i doe see anyone ask wha squeeze do

11. There comes a time when people has had enough of the damn tracing and now is the time we have enough a ugly raga now. Rassssss man

12. But who more ugly
    Squeeze mouth full a teeth like a deck a cards
    There is more badmine in seeing an honest man rise up than a tief
    So what if raga bruk? Him anoh di fuss an him wont be di last
    Riches nah guh inna coffin
    We agoh live fi read bout sleezy squeeze
    A hope unno deh deh fi him
    As raga rise fall him rise abayyyy

13. IF SQUEEZE A DO SOMETHING WRONG FOR HIS MONEY, TIME WILL TELL AND WHEN THAT TIME COME, I WILL BE THE FIRST FI SEH, PRISON…IF HIM FOUND GUILTY. BUT UNTIL THEN, UNNUH LOWE THE MAN NUH. IF UNNUH NUH LIKE BIOLIFE, NUH BUY IT, JUST LIKE HOW WE BLACK PEOPLE NUH BUY NUFF F**KERY WAH WHITE PEOPLE A PUSH PON INTERNET.

RAGA FI LOWE THE MAN AND GUH USE HIM GOD-GIVEN EDUCATION FI HELP TEACH THE UNEDUCATED OR START A FOUNDATION OR CHARITY FI HELP THE SAME GHETTO PEOPLE THAT HE LIKES TO BRAG THAT HIM COME FROM.

EVER SO OFTEN ME HEAR SQUEEZE DEH A JAMAICAN A MEK A LITTLE DONATION HERE AND THERE….WHAT THE BACKSIDE THE BIG PHILANTHROPIST RAGA A CONTRIBUTE TO SOCIETY BESIDE A TEACH PEOPLE FI CUSS LIKE A GAL AND CHAT PEOPLE BUSINESS, PEOPLE WHO WAY BETTER THAN HIM? UNNUH EVER HEAR RAGA TALK BOUT SEH HIM HAVE A WOMAN OR A PICKNEY……(AND HIM A CALL MAN BATTY MAN). EVERY PROUD JAMAICAN ALWAYS TALK ABOUT THEM WOMAN AND PICKNEY. HIM DEH PON RADIO EVERYDAY AND HIM NEVER MENTION NUTTIN BOUT WOMAN NOR PICKNEY…

HIM FI LOWE THE MAN, WHEN NUTTIN NAH GWAN FI HIM, NUH SQUEEZE PICK HIM UP AND MEK THE METROPOLITAN NEW YORK KNOW BOUT HIM WHEN NO JAMAICAN RADIO NO WANT FI SEE HIS ASS IN THEIR STUDIO. NOW HIM A BAWL LIKE A GAL BOUT SQUEEZE A USE HIM AND HOW SQUEEZE A DIS AND DAT,

UNNUH NUH SEE SEH RAGA CAN’T GET ALONG WITH NO BODY OTHER THAN CHRIS CROSS, SAME WAY HIM BADMIND JOHNNY DALY WHEN JOHHNY DEH A NATIONWIDE.
    ….SMFH.

ME CAN’T TEK BADMIND R**S UNPRODUCTIVE PEOPLE

1. Rememba unno seh raga bruck?
      Whatever ‘donations’ squeeze give he claim it against taxes
      Unno big an DUMB
      Try listening raga shiw more
      laugh, LEARN and grow

1. @Anonymous DON’T YOU AND EVERYONE ELSE IN AMERICA WHO FILE TAXES ALSO FILE FOR THE DONATIONS THAT THEY GAVE? TELL RAGA FI GIVE AND HIM CAN CLAIM TOO. MAYBE YOU NEVER FILE TAXES YET.

1. not everyone some people give fi give not give to reduce tax amount unno dangerous and like pretty up tings sah…if squeeze did give out of kindness him wudden a sell gimmicks :travel

him see di man come pan him program a sell almost di same ting and went ahead and go behind di man back and start biolife….dat a whey u call badmine, grudgeful and REDEYE

1. Redeye a gwaan like se a whey people see him with dem want…is him see people widdd dem tingz an follow suhh anything whey follow up behind him doing that is karma..Russel Simmonds have Rush card him go do squeeze card…what a brilliant business man doe heeee? Where r his own ideas? Wha Squeeze really do fi di jamaican community since him better dan Ragga? All one man whey did a share studio space from him or share it mi nuhhh sure how di story really guhh but when di man find out how much squeeze really was paying and how much him did a charge dem se di man nearly faint. Is whey di girl dehhh whey him mek run go florida? or a lie di people dem telling? :nerd

Dem se when a certain paper did find out him deeds and dash it out him run go try sue till di paper drop di evidence him go try fren di man :hammer …grudge and badmind who fi wha? gwaan betta man

14. RAGA FI Gwey. HE IS IN NO POSITION TO HIGHLITE SQUEEZE OR NOBODY ELSE FAULTS. WHO IS HIM ? . WID HIM 20 LISTENERS . THAT IS ALL

15. So what if squeeze make contributions and claim it back of taxes nuh dat half a Merica duh. If me did have di money whey him have I sure as hell would b claiming tax right off too. Bag a truth I agree with u bad mind r us. You see people has to know when enough is enough. When raga and squeeze had the falling out last year and you looked on this same pink wall every one was killing squeeze and rooting for raga. Now almost one year later raga still deh pon the same shit you realize seh most a di people whey a comment now a talk against him. People have to know when to let sleeping dogs lie. This big ole man dis get up a trace suh lacka him a guh through menopause and a get senile. Come on wi tired of it. Squeeze nah trouble yuh nuh trouble di man. It look like it bun raga seh him Neva business savvy enough fi duh the things whey squeeze do, and as u unuh seh quote unquote “get whey wid it”. Raga nobody nuh stop yuh guh try a ting to nuh boss.

16. Raga a wicked! Him only friend people who him can beg and borrow from a full time him lo squeeze Cus squeeze don’t even memba raga a rass! Why raga so hurt, every where him go a di same thing. Him. No last more than one or two yrs then him always blame someone else beside himself! Smfh! Do you thing raga and lo out squeeze! Him nah Nuh pickney! But him mi see him pretty often cross di bridge!

Leave a Reply to JMG Fan Cancel reply