YOUNG MAN ALLEGEDLY KILLED BY HIS STEP MOM

21 thoughts on “YOUNG MAN ALLEGEDLY KILLED BY HIS STEP MOM

1. That step-mom is a wicked because I guess she know of him sickness before. God know u see some woman fi start far from parenting

1. Girl I know why u say this but A lie a Fucking lie the step mother Weh nurse him back to health?? Did u know that his own mother neglected him?? Did you know his own mother say she can’t lose a day pay to take him to appointment and the step mother have to?? Hey unu stop lie

2. Lord look how me would a walk inna prison willingly though.. Stepmada kill who fa pickney? Mussi mad

3. Hey ppl wicked nuh bc so the same step madda wha a tek care a him from him get shot inna him head when him mumma tun har back pan him lick him wid board?? The same step madda wha deh a every doctors appointment when him mumma wha birth him seh she naah miss a days work, the same step madda wha him left har yard 2 weeks ago because she tell him seh him caah deh deh and naah do online class and nuh waah tek up book, the same step madda wha nurse him back to good health, the same step madda wha him come a har yard inna February a walk wid stick and she tek care a him till him start walk good good dats 2 weeks ago tru she talk to him, him walk out go home?? So with a gunshot in the head him get lick wid board inna the same head there r no bruises and it tek him 2 weeks fi dead. Tell him mumma seh stop spread rumors y she neva bring him go him appointment the 21st, why when him head a hurt him she bring him go hospital and dem tell har whe she fi bring him y she left and go work and nuh bring him whe him fi go. Dutty sender before unu try send in lies pan ppl unu fi mek sure seh unu mek the wicked evil mumma tell the truth. From the lil boy get shot inna January the next mnth which is February she send him a the step madda and when the lil boy get better him tek up himself 2 weeks ago go home tru him nuh waah tek up skool back him left the woman good good, him neva a give nuh trouble fi a get lick with board much less fi know him sick and lick him wid board kmt mek the dutty mumma tell unu seh a the same step madda grow him when she turn ar back pan r child dutty mumma picknii dead now u a look smaddy fi blame. Try tell the man how him picknii miss his appointment when ur the guardian, and how a child with a bullet inna him head a bawl fi headache and u sit down with him. God havw a beaten fi uh dutty mumma wid uh lies

4. Hey unu come bloodclatte good and his dead beat madda who fabricate these lies must be honest Mek mi give unu facts. He got shot on New Year’s Eve he tell one story his mom tell a next they don’t tell his father the truth so everyone suspect it’s because of a bad area dem live and dem fraid, his mother call the father the next day after 11 telling him that Papa P get shot he said “Nicky when this happen she said from last night him seh and yuh just a tell mi a mi son Weh him deh, Anyways his mother who name Nicky say out of her own mouth she can’t miss a day pay from work to take him to the hospital. His father and step mother take him he couldn’t walk at all, he had Jaundice really really bad he wasn’t eating at all either HIS STEP MOTHER carry him to Chest hospital every damn appointment on time, that woman teach back to walk and this is a woman who have her own sickness a battle enuh, PAPA P start walk good him skin start look better the yellow come outta him eye completely the doctor them say to him step mother she work miracle pon him. Anyways let me be completely honest when him get good a walk and good again him say him cyaa stay there to him big brother who live there to because him cyaa bother go bed so early and affi always inna yard yes the woman nuh Mek dem run up and down pon road shi preach book and him went back home to him madda everytime him have a doctor appointment the madda Nicky send him to the father and step mother the day before fi dem bring him (she don’t want to lose a day pay) sometimes him reach the ppl dem yard him pants all the way down him batty and the step madda tell him she not going pon the road with him like that. Him affi dress proper and she Mek him draw that shit up. 2 weeks ago him turn to her grand son and his brother and say him a cut and pack him shit when she a sleep and father gone a work and him leave without saying shit and beg taxi ride go him yard and they didn’t hear back from him He had to do bloodworks May 21 I think and the madda nuh bring him he start cripple up and she bring him go doctor and them tell her bring him to admit SHE NEVER DID the step mother did make his case be open he can always go chest hospital and she nuh bring him he feel sick again dem bring him go hospital and him dead yesterday all now she cyaa explain shit to the father. Nicky a bloodclatte wicked even she praise the woman how she take care of her son that lady never put her hand pon him the most she do a tell ALL 3 BOY pickney inna her house that included her grand son NUH GO PON THE ROAD. Whoever send this wicked bad

5. Nicky you neglected your son you dead beat bitch stop bloodclatte lie pon mi madda a she take care a you son when you said she YOU DONT WANT TO LOSE A DAY PAY YOU CANT BRING HIM. You send papa p a mi madda yard he couldn’t Fucking walk a she bring him go CHEST HOSPITAL she and her niece every appointment when my mother lick papa p with board???? Tell how your son get shot inna the first place her worthless madda nuh Mek mi ever bloodclatte see yuh enuh

6. Hey unu come bloodclatte good and his dead beat madda who fabricate these lies must be honest Mek mi give unu facts. He got shot on New Year’s Eve he tell one story his mom tell a next they don’t tell his father the truth so everyone suspect it’s because of a bad area dem live and dem fraid, his mother call the father the next day after 11 telling him that Papa P get shot he said “Nicky when this happen she said from last night him seh and yuh just a tell mi a mi son Weh him deh, Anyways his mother who name Nicky say out of her own mouth she can’t miss a day pay from work to take him to the hospital. His father and step mother take him he couldn’t walk at all, he had Jaundice really really bad he wasn’t eating at all either HIS STEP MOTHER carry him to Chest hospital every damn appointment on time, that woman teach back to walk and this is a woman who have her own sickness a battle enuh, PAPA P start walk good him skin start look better the yellow come outta him eye completely the doctor them say to him step mother she work miracle pon him. Anyways let me be completely honest when him get good a walk and good again him say him cyaa stay there to him big brother who live there to because him cyaa bother go bed so early and affi always inna yard yes the woman nuh Mek dem run up and down pon road shi preach book and him went back home to him madda everytime him have a doctor appointment the madda Nicky send him to the father and step mother the day before fi dem bring him (she don’t want to lose a day pay) sometimes him reach the ppl dem yard him pants all the way down him batty and the step madda tell him she not going pon the road with him like that. Him affi dress proper and she Mek him draw that shit up. 2 weeks ago him turn to her grand son and his brother and say him a cut and pack him shit when she a sleep and father gone a work and him leave without saying shit and beg taxi ride go him yard and they didn’t hear back from him He had to do bloodworks May 21 I think and the madda nuh bring him he start cripple up and she bring him go doctor and them tell her bring him to admit SHE NEVER DID the step mother did make his case be open he can always go chest hospital and she nuh bring him he feel sick again dem bring him go hospital and him dead yesterday all now she cyaa explain shit to the father. Nicky a bloodclatte wicked even she praise the woman how she take care of her son that lady never put her hand pon him the most she do a tell ALL 3 BOY pickney inna her house that included her grand son NUH GO PON THE ROAD. Whoever send this wicked bad

7. Hey unu come bloodclatte good and his dead beat madda who fabricate these lies must be honest Mek mi give unu facts. He got shot on New Year’s Eve he tell one story his mom tell a next they don’t tell his father the truth so everyone suspect it’s because of a bad area dem live and dem fraid, his mother call the father the next day after 11 telling him that Papa P get shot he said “Nicky when this happen she said from last night him seh and yuh just a tell mi a mi son Weh him deh, Anyways his mother who name Nicky say out of her own mouth she can’t miss a day pay from work to take him to the hospital. His father and step mother take him he couldn’t walk at all, he had Jaundice really really bad he wasn’t eating at all either HIS STEP MOTHER carry him to Chest hospital every damn appointment on time, that woman teach back to walk and this is a woman who have her own sickness a battle enuh, PAPA P start walk good him skin start look better the yellow come outta him eye completely the doctor them say to him step mother she work miracle pon him. Anyways let me be completely honest when him get good a walk and good again him say him cyaa stay there to him big brother who live there to because him cyaa bother go bed so early and affi always inna yard yes the woman nuh Mek dem run up and down pon road shi preach book and him went back home to him madda everytime him have a doctor appointment the madda Nicky send him to the father and step mother the day before fi dem bring him (she don’t want to lose a day pay) sometimes him reach the ppl dem yard him pants all the way down him batty and the step madda tell him she not going pon the road with him like that. Him affi dress proper and she Mek him draw that shit up. 2 weeks ago him turn to her grand son and his brother and say him a cut and pack him shit when she a sleep and father gone a work and him leave without saying shit and beg taxi ride go him yard and they didn’t hear back from him He had to do bloodworks May 21 I think and the madda nuh bring him he start cripple up and she bring him go doctor and them tell her bring him to admit SHE NEVER DID the step mother did make his case be open he can always go chest hospital and she nuh bring him he feel sick again dem bring him go hospital and him dead yesterday all now she cyaa explain shit to the father. Nicky a bloodclatte wicked even she praise the woman how she take care of her son that lady never put her hand pon him the most she do a tell ALL 3 BOY pickney inna her house that included her grand son NUH GO PON THE ROAD. Whoever send this wicked bad

8. Nicky waste madda Nicky dead beat madda Nicky stop bloodclatte lie pon mo madda she lick him inna him head 2 weeks ago and a yesterday him dead?? Hey gyal nuh Mek mi start enuh, Nicky stop lieeeee look how much mi madda do?? She nurse him back to good health she tek your son in and love him like a mi or her grand son dem where the fuck was you??? Where???? Wednesday was the first you on the road with your son bringing him to doctor up and down because him leave mi madda house saying she have too much rules and him can’t live so. Hey this hurt me enuh this gal wicked enuh

9. I’m a family member of the child and this is all i have to say never be ungrateful and you are the reason your child is dead because of your negligence the same step mother you say lick him in his head a the same step mother run up and down from chess to public wen you bring the paper go put down an a say you dnt have the money a the same step mother go beg fi do a blood test weh cost 17000 and a the same step mother get the date and give you the mother and you make the date pass and the child a go back a doctor tomorrow and a today you go do it and it did fi do one month before so if you wah blame somebody blame yourself cause you did nothing a the same step mother do everything and all you had to do was just take the child to get the blood test done and you couldn’t do that a the same step mother who is sickly so she being up and down with the child is not easy for her but she do it anyway and you strong and hearty and never one day call and ask how you can help or how the child is doing a the same step mother weh after the father pay school fee for his online class call to find out how is coming on with his online class only to find out from you the mother that he isn’t doing any online class because you cant leave your phone with him and she is the step mom that got him one and he gave it away and you are aware of it so how is it that the same step mom weh from February him come from hospital you in the lying in bed vomitting abd not eating and a the same step mother come for him and nurish him back to life remember the doctor told you that he wasnt going to be able to walk again and she did the miracle with the help of god but tru you and your child is ungrateful alike and dnt knw wen someone has your interest at heart she have her grandson and your child elder brother there doing online class so how is it he want to be there and not doing his school work so that is the reason he left with her knowledge being the care free mom you are you didnt bother to call the father or step mom to find out why he came back to you in order for you not to send him back he told a lie and you accept it and now you are publishing it but i hope that wen the truth comes in play and wen you realize wat you and your child have done just remember who god bless no man curse

10. Who and how them come my this is beyond me we’ve knwn this kid for years he use to live with his step mom never knew he even had a mom. His step mom took care of both him and his brother( not his mother’s son )plus her grandson. I saw the child before he left he was jus fine no blood nothing he had his bags but thought she knew he was leaving…. I even hail him he answered he was jus fine to me, so for anyone to put such a thing on the step mom is wicked and a come from a place of hate she has a full house pappa p get shot har fada sick and a dead plus the other 2 boys plus she sickly you would think she a run a hospital,she did it nuh knw how.So any shit house would put this out ? you is a rass liad caa style the woman she fi sue yu ass for defamation of character ole wicked. I think is the mom who put this out But why ???you tell the woman thanks for careing for your son after he went home and you neglect him blame yuself.

11. This is just a flat out lie wow that lady took care of her father who was dying, her husband sons including this one who dead and her grandson is like she have no life and she’s sickly she put them before she. She’s not supposed to eat certain food and she cook it anyways because she’s cooking for them and don’t even take care of herself her sugar high and this is what she get?? His mother who neglected him, his mother who was there when he got shot and don’t even say who did if a my pickney mi take mi kids and make sure who shot my son in the head go jail or dead and mi move but no she lie to police, doctors and his father god don’t like ugly this woman should be praise for all she did. This is just the bitter mom who still want the father and he married the lady

12. Hey gyal Nicky stop spread rumor bout mi madda talk bout how yuh neglect yuh son and a fimi madda make him walk, clear him skin up take him all him appointment when yuh say yuh cyaa lose a day pay yuh is a wicked bloodclatte waste madda let’s tell the ppl them the truth,,,,yuh hate mi madda fi her husband the man lef yuh and married her and yuh a carry cocky feelings like a the last man alive or man dun pon yuh.

1. Me always hear say human being nuh trust them. Imagine how my aunty go heard fi these children and treat them like her own. I saw Papa P couple weeks ago and he was looking Well. Skin nuh look yellow him face look fat. U know teenagers todaybhard to deal with. him nuh use to stay in a yard and my aunty nuh play when it come to book work, all when the 2 boys not showing interest , once u in a her house u have to adhere by her rules. Papa P neva like that and so he leave her house without her knowledge. As a mother, u did find out why him return home, u careless MUMMA did call and try find out y him leave? U caay compare motherhood to abuse and a big family yard Papa P did deh. We the family would a neva sit and hear this child a get abuse and keep quiet. The bigger son give more talking and him naah get board much less. Come with u story str8 and stop nasty up the woman character. U should a be the one to stuck by ur ill child and someone else play the role u are to play and this is the thanks u give. U nuh know gratitude? God naah sleep and u ago pay fi this big dutty lie and we naah stand by and watch u fabricate this big dutty lie. Be a mother and stop a fight fi man whey gone through the gate WICKED NICKY.

13. Thank you very much! Yuh see sutty people tho!!!! Wah come tell lie. Is someone she a look fi blame! All she care about is the money and true the step mother marry his dad, it a eat her out! Wicked mumma bout she nuh know weh fi find chest hospital and miss his appointments . Stinking Carelesss Nicky, me ago pray fi yu! The mother hiding something and a try fling the blame but dont worry! The post morten will show! Sender, you and the mother better go pray yere! God dont like ugly and him hate a liar!!! Try know say the truth ALWAYS come to the light! Don’t come blame a woman that is more of a mother than you will ever be!!! If WORTHLESS was a person, it would be you. Stop telling lies! And unnu people pon social media fi stop believe everything unnu see post! Pick sense out of nonsense!!! Smaddy lick yu pickney with board and u nuh bring police fi lock dem up??? Seriously?? Try go talk to Hod and stop look someone to blame!